гледай филми онлайн
      

Силна премиера на сезон 7 на "Живите мъртви"

Филмови новини


Силна премиера на сезон 7 на "Живите мъртви"
Силна премиера на сезон 7 на "Живите мъртви"

FOX, който излъчва ексклузивно сериала "Живите мъртви" по цял свят, обяви, че изключително високите рейтинги на продукцията продължават да бележат исторически ръст и с новия сезон, който стартира преди седмица. Премиерата на седми сезон на "Живите мъртви" регистрира впечатляващите 34% среден ръст на гледаемостта в 28 територии по света, като демонстрира по-високи резултати от всички предишни сезони и доминира на първо място в слота.
Шарън Тал Игуадо, Изпълнителен вицепрезидент "Програмиране и развитие на оригинална продукция" във FOX Networks Group коментира: "Поразени сме от тези цифри. Знаехме, че премиерата ще е силна, но никой не е прогнозирал ръст от 34% за шоуто в началото на неговия седми сезон. "Живите мъртви" е много специален сериал и всяка година страстта, с която го правим става все по-видима за милионите зрители по цял свят, които вече се чувстват част от едно голямо семейство."
"Живите мъртви" беше излъчен едновременно с премиерата в САЩ в повечето пазарни територии на FOX, както и във всички общо 127 територии на FOX в праймтайм на 24 октомври.
FOX излъчва ексклузивно "Живите мъртви" в цял свят и е глобален лидер в премиерното разпространение на забавно съдържание до международната публика. FOX си партнира с AMC за сериала на сценарно ниво, а още през 2010 г. и за реализацията на първото в света глобално симултанно излъчване. Вече бе обявено, че сериалът ще има и осми сезон, който ще стартира със стотния епизод на "Живите мъртви" и с него продукцията ще се завърне при над 200 милиона зрители в 127 държави по FOX.
В социалните медии "Живите мъртви" регистрира над 3 милиона публични споменавания в цял свят за периода 23-25 октомври, генерирайки над 1.2 милиона повече споменавания от финала на шести сезон.
В Европа:
В 16 европейски пазара, премиерата тази година има средно с 37% по-добри резултати, сравнено с премиерата на шести сезон. Това е най-доброто представяне в праймтайм на FOX за годината и най-силната премиера на сериал по FOX в историята на канала. Първият епизод от седми сезон на "Живите мъртви" отбеляза впечатляващ ръст в ключови пазари като Италия (+78%), Великобритания (+59%) и Холандия (+35%).
В България премиерата отбеляза 237% ръст на аудиторията на FOX в слота спрямо предходните четири седмици, като регистрира най-висока гледаемост сред аудиторията на възраст 35-49 години.
В силно конкурентния пазар на Обединеното кралство, първи епизод от седми сезон е гледан от 1.43 милиона зрители, с 59% повече в сравнение с първи епизод от предходния шести сезон и е на път да се превърне в най-рейтинговата продукция, излъчена по FOX в 14-годишната история на канала там. FOX доминира напълно в слота, с два пъти по-голяма аудитория от най-близкия конкурентен PayTV канал, с по-добри резултати дори от тези на безплатния национален канал Channel 5.
В Испания дебютът на седми сезон стана най-гледаната премиера на "Живите мъртви" досега и постави FOX преди всички кабелни конкурентни телевизии.
В Унгария и Норвегия премиерата се превърна в най-рейтинговото шоу за всички времена в историята на канала. В Полша "Живите мъртви" победи всички конкуренти в праймтайма, а в Португалия FOX утрои рейтингите си спрямо предната седмица.
В Азиатско-тихоокеанския регион:
В шестте пазара от региона, където се събират данни за излъчването, аудиторията на премиерата на седми сезон бе с 25% по-голяма в сравнение с премиерата на шести сезон. Епизодът отбеляза ръст в ключови пазари като Сингапур (+14%), Малайзия (+13%), Австралия (+14%), Тайван (+7%) и Филипините (+57%), и изкачи FOX до водеща позиция сред англоезичните PayTV канали за слота.
В Латинска Америка:
В Латинска Америка FOX излъчи премиерата на седми сезон на "Живите мъртви" по FOX+ (премиум платена ТВ услуга) едновременно с премиерата в САЩ и увеличи аудиторията с 17% спрямо премиерата на шести сезон в общо 6 пазара. В Бразилия премиерата отбеляза впечатляващ ръст от 94% спрямо тази на шести сезон сред 18-34 годишните и постави FOX на водеща позиция сред кабелните канали и на второ място сред всички телевизионни канали. Това е най-високият рейтинг на FOX в региона за последните шест години.
В Мексико премиерата беше най-гледаното предаване в слота сред аудиторията 18-34 г. В Колумбия премиерата достигна рейтинг от 2.4 за аудиторията 18-34 г. и изведе канала на лидерската позиция за PayTV и на трето място за всички канали в слота.
С излъчванията по FOX+, премиерата на седми сезон на "Живите мъртви" отбеляза най-добрите резултати на сериал по FOX+ за последните три години
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи коментар за филма тук...
Използвайте само за коментар по съдържанието на филма!
При проблем с филма или друг въпрос НЕ пишете тук.
Кирилицата е препоръчителна!
Не се допускат обиди, заплахи, спам.
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
 
Филми по жанрове
Екшън Комедия Криминален Трилър Сериали БГ Аудио Колекции Ужаси Фантастика Драма Романтичен Приключенски Исторически Мистерия Фентъзи Военен Уестърн Анимация Семеен Български Руски Индийски Европейски Скандинавски Азиатски Музикален Биографичен Документален Спортен По действ.случай По книга Скоро в сайта! 3D Формат