Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Силна премиера на сезон 7 на "Живите мъртви"

Филмови новини


Силна премиера на сезон 7 на "Живите мъртви"
Силна премиера на сезон 7 на "Живите мъртви"

FOX, който излъчва ексклузивно сериала "Живите мъртви" по цял свят, обяви, че изключително високите рейтинги на продукцията продължават да бележат исторически ръст и с новия сезон, който стартира преди седмица. Премиерата на седми сезон на "Живите мъртви" регистрира впечатляващите 34% среден ръст на гледаемостта в 28 територии по света, като демонстрира по-високи резултати от всички предишни сезони и доминира на първо място в слота.
Шарън Тал Игуадо, Изпълнителен вицепрезидент "Програмиране и развитие на оригинална продукция" във FOX Networks Group коментира: "Поразени сме от тези цифри. Знаехме, че премиерата ще е силна, но никой не е прогнозирал ръст от 34% за шоуто в началото на неговия седми сезон. "Живите мъртви" е много специален сериал и всяка година страстта, с която го правим става все по-видима за милионите зрители по цял свят, които вече се чувстват част от едно голямо семейство."
"Живите мъртви" беше излъчен едновременно с премиерата в САЩ в повечето пазарни територии на FOX, както и във всички общо 127 територии на FOX в праймтайм на 24 октомври.
FOX излъчва ексклузивно "Живите мъртви" в цял свят и е глобален лидер в премиерното разпространение на забавно съдържание до международната публика. FOX си партнира с AMC за сериала на сценарно ниво, а още през 2010 г. и за реализацията на първото в света глобално симултанно излъчване. Вече бе обявено, че сериалът ще има и осми сезон, който ще стартира със стотния епизод на "Живите мъртви" и с него продукцията ще се завърне при над 200 милиона зрители в 127 държави по FOX.
В социалните медии "Живите мъртви" регистрира над 3 милиона публични споменавания в цял свят за периода 23-25 октомври, генерирайки над 1.2 милиона повече споменавания от финала на шести сезон.
В Европа:
В 16 европейски пазара, премиерата тази година има средно с 37% по-добри резултати, сравнено с премиерата на шести сезон. Това е най-доброто представяне в праймтайм на FOX за годината и най-силната премиера на сериал по FOX в историята на канала. Първият епизод от седми сезон на "Живите мъртви" отбеляза впечатляващ ръст в ключови пазари като Италия (+78%), Великобритания (+59%) и Холандия (+35%).
В България премиерата отбеляза 237% ръст на аудиторията на FOX в слота спрямо предходните четири седмици, като регистрира най-висока гледаемост сред аудиторията на възраст 35-49 години.
В силно конкурентния пазар на Обединеното кралство, първи епизод от седми сезон е гледан от 1.43 милиона зрители, с 59% повече в сравнение с първи епизод от предходния шести сезон и е на път да се превърне в най-рейтинговата продукция, излъчена по FOX в 14-годишната история на канала там. FOX доминира напълно в слота, с два пъти по-голяма аудитория от най-близкия конкурентен PayTV канал, с по-добри резултати дори от тези на безплатния национален канал Channel 5.
В Испания дебютът на седми сезон стана най-гледаната премиера на "Живите мъртви" досега и постави FOX преди всички кабелни конкурентни телевизии.
В Унгария и Норвегия премиерата се превърна в най-рейтинговото шоу за всички времена в историята на канала. В Полша "Живите мъртви" победи всички конкуренти в праймтайма, а в Португалия FOX утрои рейтингите си спрямо предната седмица.
В Азиатско-тихоокеанския регион:
В шестте пазара от региона, където се събират данни за излъчването, аудиторията на премиерата на седми сезон бе с 25% по-голяма в сравнение с премиерата на шести сезон. Епизодът отбеляза ръст в ключови пазари като Сингапур (+14%), Малайзия (+13%), Австралия (+14%), Тайван (+7%) и Филипините (+57%), и изкачи FOX до водеща позиция сред англоезичните PayTV канали за слота.
В Латинска Америка:
В Латинска Америка FOX излъчи премиерата на седми сезон на "Живите мъртви" по FOX+ (премиум платена ТВ услуга) едновременно с премиерата в САЩ и увеличи аудиторията с 17% спрямо премиерата на шести сезон в общо 6 пазара. В Бразилия премиерата отбеляза впечатляващ ръст от 94% спрямо тази на шести сезон сред 18-34 годишните и постави FOX на водеща позиция сред кабелните канали и на второ място сред всички телевизионни канали. Това е най-високият рейтинг на FOX в региона за последните шест години.
В Мексико премиерата беше най-гледаното предаване в слота сред аудиторията 18-34 г. В Колумбия премиерата достигна рейтинг от 2.4 за аудиторията 18-34 г. и изведе канала на лидерската позиция за PayTV и на трето място за всички канали в слота.
С излъчванията по FOX+, премиерата на седми сезон на "Живите мъртви" отбеляза най-добрите резултати на сериал по FOX+ за последните три години
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи коментар за филма тук...
Използвайте само за коментар по съдържанието на филма!
При проблем с филма или друг въпрос НЕ пишете тук.
Кирилицата е препоръчителна!
Не се допускат обиди, заплахи, спам.
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code