Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“

Филмови новини


8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“
8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“

Още с излизането на първия сезон на "Деърдевил" се разбра, че Марвел и Нетфликс ще променят завинаги света на телевизионните супергерои. След феминистки заредения и успешен "Джесика Джоунс", сега идва ред на следващото незабравимо екшън приключение от тази необятна вселена. Подгответе се за обезкуражаващ чар и непробиваемата кожа на Люк Кейдж. Ето няколко неща за новия сериал на Нетфликс, които ще ви подготвят за едно по-пълноценно гледане...
Не е чак толкова сериозен и мрачен

8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“
Създателят на сериала Чио Ходари Кокър споделя на феновете, че могат да очкават по малко от всичко - хумор, екшън, дори и социална чувствителност. " Мисля, че шоуто ще успее да адресира някои много важни теми на нашето време, но в същото време ще бъде и много забавно. Повечето хора ще започнат да го гледат с нагласата, че всичко ще е мрачно и драматично, както другите сериали на Марвел, но в крайна сметка всички ще се забавляват. Настроенията в разказа често ще се сменят, а всички герои ще имат емоционална дълбочина. И всички тези прекрасни актьори, които участват в сериала са изключително добри - нямам търпение светът да ги види и да се влюби в тях."
Майк Колтър, също като героя си Люк Кейдж, чувства тежестта на света върху плещите си

8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“
"В пъстрия пейзаж на телевизионната вселена е много важно за мен афроамериканците да се припознаят до някаква степен в този образ. Опитвам се да не мисля за моята отговорност спрямо тази роля, защото това би ме смазало. Това, което се опитваме да разкажем, е историята на супергерой, който преминава през перипетии, както всички останали "средностатистически" супергерои, които просто имат бял цвят на кожата. В същото време се опиваме да споделим на зрителите и една уникална история. И мисля, че ще го направим успешно, защото нямаме задни политически мисли. Просто се надявам афроамериканците да харесат този образ, да го приемат за добър и да не се страхуват от него."
Всеки злодей всъщност може да е герой

8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“
"Трудно ми е да приема Корнел за злодей", казва актьорът Махершала Али. "Просто мисля, че той е много съсредоточени и в крайна сметка вманиачен в това да запази властта си, да запази статуквото на нещата, да разшири семейния бизнес. Той трябва да се справи и с напрежението от това да запази наследството, да не разочарова предците си - това е негов вътрешен морален дълг. Затова и неговата идея за това какво е добро и зло е просто различна от всеобщото разбиране за добро и зло - защото трябва наистина да се вгледаме в начина, по който той е отгледан и каква е неговата лична мотивация...", споделя още актьора.
Алфре Удуърт няма да повтори ролята си от тазгодишния пълнометражен филм на Марвел - "Капитан Америка: Войната на героите"

8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“
Легендарната актриса се появи за малко тази година в "Капитан Америка", където изигра съвсем различна малка роля - скърбяща майка, която конфронтира Тони Старк, че той е причината за смъртта на нейния син. Трябва да се знае, че в този сериал тя няма да бъде нещо като мост, свързващ тези две вселени на Марвел. В "Люк Кейдж" тя има важна роля, играейки могъщ политик, която смята супергероя отмъстител за неин изконен враг. Нейният образ е Марая Дилард, братовчедка на злодея Корнел Стоукс. Тя се опитва да му въздейства в начините, по който той се справя с неприятелите си - "Политиката е голямата сила, нека да направим нещата по моя начин."
Детектив Мисти Найт не одобрява правосъдието на саморазправата и отмъщението
8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“

"Според мен Мисти се чувства много комфортно да работи по правилата на системата", казва актрисата Симон Мисик, коята играе бъдещият супергерой Найт. Когато се появява Люк, тя не може със сигурност да разбере дали той е готов да работи по правилата или не, дали ще бъде неин опонент или партньор. Всъщност това е основната пречка в техните взаимоотношения. Между тях има постоянно търкания, защото този супергерой не е много добронамерен, а и тя не може да приеме за нормални неговите свръхестествени способности. Тя е много категорична, че престъпниците трябва да се преследват по правилния начин, следвайки буквата на закона.
Всеки епизод е озаглавен с песен на рап дуото Gang Starr

8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“
Гледането на телевизионни сериали, чиито сезони излизат наведнъж може да се сравни само с излизането на албум на любимата ти група от онова време. Когато това се случеше - ти просто си купуваш албума, прибираш се вкъщи, отделяш се от околния свят и слушаш с вълнение целия албум песен след песен. Сега така правим с телевизионните шоута на Нетфликс. Затова и създателят на този сериал решава да озаглави всеки епизод с песен на любимата му рап група Gang Starr. Тази музикална референция придава едно скрито чувство за ритъм, дава пулс и посока на всеки отделен епизод и той се превръща в част от едно цяло.
Очаквайте да видите други герои от вселената на Марвел
8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“

Най-вече става дума за Розарио Доусън, която ще продължи и тук да играе героинята си Клеър Темпъл, позната от сериала "Деърдевил". "Въвеждането на образи от други истории не е самоцелно", споделя създателят на сериала. Те трябва органично да се вписват в историята, какъвто е случаят с Клеър. Няма как Люк Кейдж да слезе от едно такси и в същия момент в автомобила да се качат Фоги Нелсън и Мат Мърдок. Трябва да има смислена и логична причина тези герои да си взаимодействат.
Очаквайте още истории за супергерои от Марвел и Нетфликс
8 неща за новия сериал на Марвел и Нетфликс „Люк Кейдж“

Продуцентите казват: "Плановете ни се менят непрестанно. Това, което е сигурно засега е, че "Iron Fist" и "The Defenders" са следващите проекти, които ще се реализират. Ще има още един - втори сезон на "Jessica Jones" и поне още един сезон на "Деърдевил". Надяваме си и "Люк Кейдж" да продължи да разказва своята история..."
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи коментар за филма тук...
Използвайте само за коментар по съдържанието на филма!
При проблем с филма или друг въпрос НЕ пишете тук.
Кирилицата е препоръчителна!
Не се допускат обиди, заплахи, спам.
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code