Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

The Wire Season 5
Наркомрежа Сезон 5
2008 HD Трилър Криминален Драма Сериали
10 x 59 мин. 9.3 14 833

The Wire Season 5 / Наркомрежа Сезон 5 (2008)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Loading...
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

The Wire Season 5 / Наркомрежа Сезон 5 (2008)
Жанр Трилър Криминален Драма Сериали
Държава САЩ
Година 2008   10 x 59 мин.
Режисьор David Simon
Актьори Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, Clarke Peters, Michael Kenneth Williams, Deirdre Lovejoy, J.D. Williams, Jamie Hector, Aidan Gillen, Andre Royo

Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса.

Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни награди в САЩ, сред които и приза „Пийбоди“ (Peabody Award), както и номинация за прайм-тайм Emmy, най-вече заради безпристрастния и реалистичен поглед на представените в него събития и случки.
Виж всички сезони на Наркомрежа тук:
+55Кадър от епизод Повече с по-малко
Епизод 1 - Повече с по-малко
2008-01-06

Докато Макнълти и екипът му продължават да събират доказателства срещу хората на Марло, наскоро повишеният сержант Карвър е посрещнат от буря от недоволства от полицаите, които не са получили заплащане за извънредното работно време. Макар да иска да спази обещанието си за намалена престъпност, кметът Карсети има трудности с обещанието за училищата и трябва да направи труден избор. Полковник Седрик Даниълс е принуден да преразпредели хората си, като Фриймън и Сайдър за пробацията на Клей Дейвис. Междувременно редактор Хайнс и персоналът на местния вестник трябва да се справят с намаляването на бюджета и загубата на важни от няколко отдела. Хейнс има възможност да пусне история на първа страница за връзката между политик и нарко дилър. Пропозишън Джо, Марло и Фатфейс Рик се срещат в хотел, за да обсъдят „разделянето“ на източен Балтимор.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Непотвърдени сведения
Епизод 2 - Непотвърдени сведения
2008-01-13

Въпреки че казва на Сайднър, че разследването на Дейвис може да помогне на кариерата му, Фриймън държи под око Марло, който се занимава с недовършен бизнес с Барксдейл. Карсети подхвърля кокал на полицията, като премахва ограниченията за работа на второ място. С отворени на четири очи, шефът на персонала Стайнторф опитва да намери добри новини за кмета, докато обвинява администрацията на Ройс за разкритието на Кембъл. Дейвис се обръща към Бърел за помощ с проблема му, но ръцете на комисаря са вързани. Във вестника изпълнителният редактор Уайтинг започва серия от заслужаващи Пулицър истории. Изправен пред унищожени коли и неразрешени серийни убийства, Макнълти решава да вземе нещата в свои ръце.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Неофициално
Епизод 3 - Неофициално
2008-01-20

Информацията за големия план на Карсети за полицейското управление изтича в пресата, което паникьосва общината. Марло се обръща към Пропозишън Джо за помощ по повод свой проблем. Уайтинг и Клебанов пускат бомба на редактоите от вестника. Майкъл намира временно почивка от живота си, като взима Дюки и Бъг на пътуване. Макнъли споделя вътрешна информация с Алма, но статията, която тя подготвя, не предизвиква очаквания ефект. Непоколебим, Макнълти търси нов съюзни в лицето на Фриймън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Промени
Епизод 4 - Промени
2008-01-27

Кембъл се опитва да направи промените в полицията по-спокойни. Вестникът не успява да потвърди изненадващите новини от общината, и губи за сметка на телевизията, която успява да представи нещата подобаващо. Марло се опитва да спечели услужа за гърците, а Пропозишън Джо отдава последна почит на починал колега и гледа да се покрие в очакване на разкритие. Фриймън разчита на помощта на бивш свой колега за разследването.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Различни цитати
Епизод 5 - Различни цитати
2008-02-03

Марло създава нов съюз с човек от нарко бизнеса, който му показва нови трикове. Случаят на Макнълти получава все повече внимание от страна на вестника, благодарение на включването на Темпълтън към репортерския екип. Дюки се обръща към Къти и Майкъл, за да му помогнат да отработи техники за самозащита. Клей Дейвис има нов съюзник, Бонд трупа червени точки, а Ливай и Хърк се готвят за съдебен процес. Елена спори с Макнълти за поведението му, а се страхува от новите възможности. Грегс работи извън работно време, а Омар демонстрира търпение към Марло.

Гледай този епизод
Кадър от епизод В стил Дикенс
Епизод 6 - В стил Дикенс
2008-02-10

Озадачени от изчезването на Омар, Марло и Крис полагат всички усилия да открият противника си. След като се появява за кратко на слабо посетено събитие на брега, Карсети отива на по-сериозно медийно събитие, където се изявява като защитник на бездомните.Бънк посещава някои стари осведомители, но е разочарован от резултатите, получени от полицейската лаборатория. Темпълтън търси нова също толкова впечатляваща история, както предишната си за образователната система в града. След като в управлението постъпват нови кадри, Фриймън притиска Макнълти да използва ново оборудване за наблюдение. Пърлман открива неща, които го навеждат на мисълта за корупция в общината.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Възможности
Епизод 7 - Възможности
2008-02-17

Неочаквано обаждане връща Темпълтън в светлините на прожекторите и привлича към Макнълти повече внимание, отколкото му се иска. Бънк се опъва на Ландсмън, когато му е наредено да се включи в последната мисия. Омар изпраща съобщение на Марло. Карсети доказва, че все още е способен да събира средства. Карвър подсигурява свидетел на Бънк, а Фриймън се опитва да надхитри часовника. Грегс се подготвя за посещение от сина си, а Майкъл получава обаждане. Хейс не може да се отърси от подозренията си за Темпълтън. С помощта на топ адвоката си Били Мърфи, Дейвис успява да се представи зрелищно в съда.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Разяснения
Епизод 8 - Разяснения
2008-02-24

Подновеното управление на полицията в Балтимор носи и нови назначения за Даниълс и Макнълти, като първото е на Карвър. Карсети е пред ново политическо предизвикателство, което го кара да сключи опасни сделки. Времето за раздаването на „Пулицър“ наближава, което кара Хейнс да попита Темпълтън за източниците му. Бънк връща на Макнълти услуга, малкият Кенард прави голям резултат, а Дюки си намира работа. Флетчър продължава интервюто с Бъбълс, а Фриймън представя последния си план на прокурор. Сайднър разкрива липсващото парче от пъзела, Макнълти се измъква чист.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Късно издание
Епизод 9 - Късно издание
2008-03-02

Стенторф нарежда на Роус да намери творчески мерки за намаляване на престъпността, в резултат на което наблюдението на Фриймън води о обещаваща следа. Сайднър и отделът му са затрупани от работа. Даниълс е доволен, но допълнителна консултация с Пърлман разкрива притесняваща информация. Макнълти се чувства предаден и няма желание да сподели празненството на Фриймън. Майкъл е подозрителен към последното си назначение, а Хайнс се сдобива с помощник. Способностите на Неймънд правят Колвин горд. Дейвис насочва вниманието към Ливай и съда.

Гледай този епизод
Кадър от епизод -30-
Епизод 10 - -30-
2008-03-09

Карсети опитва да намали щетите, като преговаря с шефовете на полицията в навечерието на шокиращо разкритие на Пърлман и Даниълс. Изборът им е да почистят бъркотията или да скрият мръсотията. Следите на Макнълти пресъхват и той моли Ландсмън да прекрати случая за бездомните, докато едно убийство не подновява разследването. Хайнс разбира, че притесненията му за Темпълтън ще останат нечути. Ливай играе на котка и мишка с Пърлман, а Бъбълс се чуди да позволи ли вестникарска статия за живота си. Дюки търси стар свой ментор за заем, а Марло получава нова заповед.

Гледай този епизод
Сподели във Фейсбук
+55
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Още препоръчани филми:
The Wire Season 1 / Наркомрежа Сезон 1 (2002)

The Wire Season 1
Наркомрежа Сезон 1

The Wire Season 1 / Наркомрежа Сезон 1 (2002)
2008 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 4 / Наркомрежа Сезон 4 (2006)

The Wire Season 4
Наркомрежа Сезон 4

The Wire Season 4 / Наркомрежа Сезон 4 (2006)
2006 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 2 / Наркомрежа Сезон 2 (2003)

The Wire Season 2
Наркомрежа Сезон 2

The Wire Season 2 / Наркомрежа Сезон 2 (2003)
2003 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 3 / Наркомрежа Сезон 3 (2004)

The Wire Season 3
Наркомрежа Сезон 3

The Wire Season 3 / Наркомрежа Сезон 3 (2004)
2004 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
Romeo + Juliet / Ромео и Жулиета (1996)

Romeo + Juliet
Ромео и Жулиета

Romeo + Juliet / Ромео и Жулиета (1996)
1996 САЩ Филми Драма Романтичен
Известните герои на Шекспировата драма оживяват за нов прочит във филма на режисьора Баз Лурман. Добре дошли във Верона Бийч – един агресивен и сексапилен свят, в който бъдещето и миналото не…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...