Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

The Wire Season 4
Наркомрежа Сезон 4
2006 HD Трилър Криминален Драма Сериали
13 x 59 мин. 9.3 32 867

The Wire Season 4 / Наркомрежа Сезон 4 (2006)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

The Wire Season 4 / Наркомрежа Сезон 4 (2006)
Жанр Трилър Криминален Драма Сериали
Държава САЩ
Година 2006   13 x 59 мин.
Режисьор David Simon
Актьори Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, Clarke Peters, Michael Kenneth Williams, Deirdre Lovejoy, J.D. Williams, Jamie Hector, Aidan Gillen, Andre Royo

Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса.

Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни награди в САЩ, сред които и приза „Пийбоди“ (Peabody Award), както и номинация за прайм-тайм Emmy, най-вече заради безпристрастния и реалистичен поглед на представените в него събития и случки.
Виж всички сезони на Наркомрежа тук:
+812Кадър от епизод Момчетата от лятото
Епизод 1 - Момчетата от лятото
2006-09-10

Четири момчета от западен Балтимор – Майкъл, Неймънд, Ранди и Дюки, прекарват лятото по улиците, докато началото на учебната година наближава. След като не успяват да заловят избягал скъп домашен гълъб, момчетата са принудени да действат, когато Дюки е пребит. Ранди измисля план срещу противниковата банда. Нещата при Боди се развиват бавно, което дава основание на младият Неймънд да кръшне от лятната си работа като бегач. Междувременно Марло е решил проблема, който тормози Стрингър Бел – как да поддържа дисциплината и убийствата далеч от очите на полицията. Сайднър натиска Пърлман да задвижи раздаването на призовките, докато заместникът на Даниълс Джеймс Ашър разглежда плановете на мечтаната си къща. До местните избори остават само няколко седмици. Кметът Ройс и неговият основен конкурент – Томи Карсети, започват коренно различни кампании.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Проникновен поглед
Епизод 2 - Проникновен поглед
2006-09-17

Лесната работа на Хърк към кмета внезапно придобива трудно измерения. Въпреки възможните вреди за собствената й карира, Пърлман снабдява Фриймън и Сайднър с призовки за техния „лов на гризли“ в градския съвет. Карсети се концентрира върху игрите, които може да спечели. Неймънд получава няколко съвета от баща си Уий-Бий. Марло си играе на Робин Худ с момчетата от квартала, макар Майкъл да не му се връзва. Бъбълс се сдобива със стажант в бизнеса си. Къти се опитва да съвмести работата си с доброволен труд като ментор по бокс на Майкъл. През се подготвя за първия си ден като учител. По време на телевизионен дебат, Карсети пуска истинска бомба.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Час на класния
Епизод 3 - Час на класния
2006-09-24

Прогнозните проучвания показват изненадващ спад в рейтинга на Ройс, който се принуждава да вземе екстремни мерки срещу Карсети. При Боди Майкъл показва, че е способен бегач, което забелязват както Боди, така и Марло. Омар и Грегс държат под око една нова кръчма по различни причини. Роулс заменя Ашър с човек от компанията – Чарлз Маримо, който предлага нова схема на отряда. Отскоро задомен, Макнълти кани Бънк на вечеря, която завършва в сладки спомени за доброто старо време. Ранди се радва на успешен първи ден в училище, за разлика от новия учител През. Хърк се сдобива с неочаквано предимство, благодарение на кмета. Колвин обмисля възможността да замени новата си работа за такава, която ще го върне обратно на улиците.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бягства
Епизод 4 - Бягства
2006-10-01

Фриймън и Грегс се местят в отдел „Убийства“, Хърк и Дозърман се присъединяват към Маримоу в отдел „Тежки престъпления“. Къти получава надзирателска работа в училището Тилман – да залавя избягалите от час, но не успява с опитите си да насочи Майкъл. Бабълс дава Шерод ултиматум, за да се върне в училище. Бъръл намира начин да саботира разследването на убийството на свидетел преди изборите – това оказва влияние върху Грегс. През продължава борбите в клас, Боди започва работа за нова компания, а Колвин старита пилотна програма в училище. Карсети се среща с избиратели, за които знае, че няма да го подкрепят. Ранди е в дилема, след като арестуван за измамата с бонбоните. Ройс залага в игра, която знае, че няма да изгуби. Пропозишън Джо изиграва Марло в преследване.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Съюзи
Епизод 5 - Съюзи
2006-10-08

Валчек разкрива детайли за делото на Брадок пред Карсети, който обмисля как да предаде наученото на пресата. Негативното впечатление обръща Ройс срещу Бърел, който поема напрежението, докато Роулс дойде да го спаси. В училището програмата През с награди и наказания дава смесен резултат. Колвин иска да запази реда, като раздели примерните от лошите ученици. Неймънд се оказва идеалния пример. Крис се опитва да привлече Майкъл в редиците на Марло, което успява да стресне Ранди. В участъка Маримоу предлага серия от улични атаки над Марло, но подчинените му Пърлман и Даниълс са скептични. Хърк и Сайрдън слагат скрита камера на мястото на срещите на Марло – резултатите са неочаквани. Опитите на Бъбъл да задържи Шеръд в училище само го унижават.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Допустимо отклонение
Епизод 6 - Допустимо отклонение
2006-10-15

Изборният ден наближава и тримата кандидат кметове правят последните си изявления. Карсети се бори за избиратели, като се налага да отговаря на опетняваща информация. Норис и Грегс имат пробив със случая Брадък, но се отклоняват от правия път. Подведен от видео запис, Хърк научава колко измамен може да е Марло. Изворът Делонда пресъхва и Немйнд е помолен да заеме мястото на баща си. Омар е уличен в убийство, но Макнълти и Бънк предполагат, че се касае за нагласен случая. В училището специалните часове на Колвин получават първите записали се. През решава проблемите на Дюки с гардероба. Ранди е привикан за сериозно нарушение, което го кара да признае друго такова. Къти разбира защо Спайдър и Майкъл може би го отбягват. Карсети изоставя стари навици в полза на кариерата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Не прави на другите…
Епизод 7 - Не прави на другите…
2006-10-29

Ситуацията около Омар е напечена и той моли Бънк за услуга. Изборите свършват, Ройс и Карсети се помиряват и обмислят бъдещето си. В училище През успява да „подмами“ учениците си да се занимават с математика. Неймънд разбира, че старите правила вече не важат. Разочарованият Къти обмисля нова работа, Ранди се завръща в училище. Като очаква най-лошото, Пърлман се сдобива с изненадващо добри новини от шефа си. След няколко появи на правилните места, звездата на Даниъл най-после изгрява. Бъбълс разбира, че успешният му бизнес и връзката му с Шеръд са саботирани. Грегс използва специални средства за неразрешен случай.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момчетата от ъглите
Епизод 8 - Момчетата от ъглите
2006-11-05

За да усети пулса на улицата, Карсети прави обиколки, като е охраняван добре. Маримоу е по следите му, затова Хърк използва специални тактики, за да сдобие с изчезналия апарат, но Марло не е впечатлен. Докато Пропозишън Джо показва вокалния си диапазон, Крис показва на Снууп как да различава натрапници от Ню Йорк. В училището През се опитва да включи тестове и практика в учебния план, а Колвин най-после намира начин да накара Неймънд и други момчета от квартала да участват в разрешаването на проблема. Бънк опитва да убеди Холи и Кръчфилд в своя начин на мислене. Макнълти, който е отказал алкохола от скоро, се включва в ирландско парти с не толкова трезвения Бънк. Даниълс печели доверието на кмета, докато Роулс потвърждава подозренията на Бърел за тайно споразумение. Дюки разбира, че компютърните умения ти носят популярност, а Майкъл е изненадан от появата на изчезнал член на семейството.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Знай си мястото
Епизод 9 - Знай си мястото
2006-11-12

Пуут се завръща след престой в затвора и е посрещнат от Хърк и Доузърман. Карсети започва работа по бюджета на града с президента на градския съвет Кембъл, повишава Даниълс и удря на камък в опита си да облекчи Бърел от задълженията му. Бъбълс посочва свидетел за Хърк, но детективът се забавя да върне услугата му. Докато През се притеснява от това, че трябва да направи щатските тестове част от учебната програма, Колвин мотивира класа си, като предлага вечеря като поощрение. Ранди използва наученото в часовете по математика на улицата. Докато Макъл се обръща за помощ към Марло с проблем, старият Андре се обръща към Препозишън Джо за защита от Марло.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Опасения
Епизод 10 - Опасения
2006-11-19

По съвет на Клей Дейвис, Бърел опитва да излъска репутацията си, като нарежда на отдела да удвои арестите по улиците. Това не се харесва на Макнълти, който хвърля вниманието на серия обири на църкви. По-късно Дейвис показва, че може да играе на две въжета, като предложение на Карсети, което да има дълготрайни ползи и за двамата. Времето захладнява, но училищната управи прави часовете на През горещи. На Колвин е дадено да се разбере, че изключения от правилата няма да има. След като е задържан, разпитан и пуснат, Кевин е посъветван от Боди да излезе чист от инцидента с Марло. Отново предаден от Хърк, Бъбълс решава да си отмъсти. Ограбен от Карвър, Неймънд изкарва нощта в участъка, след което Колвин го прибира у тях, където се държи като образцов гост. Крис се грижи за проблема на Майкъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Нов ден
Епизод 11 - Нов ден
2006-11-26

След обиколка в града, Карсети е пред дилема, когато определена група протестира срещу начина, по който Хърк се е отнесъл с един от тях. По-късно кметът отменя масовите арести на Бърел, но той все още не е изиграл всичките си карти. Майкъл и момчетата решават да отмъстят на едно гадно ченге – офицер Уокър. Неймънд се чувства обнадежден, а Колвин се бори за бъдещето на училищния си експеримент. Пърлман и Даниълс вдигат завесата за новия ред в отдел „Убийства“, за радост на детективите. Роулс предава щафетата по случая Хърк на Даниълс, като настоява да се направи „каквото трябва“. Даниълс възстановява отдел „Тежки престъпления“ и връща Фриймън с нова власт и свобода. Ядосаният През се сблъсква с Карвър за това, че е поставил Ранди в опасност, но разбира, че виновният е Хърк. Омар и Рейналдо посещават предупредително Пропозишън Джо с предложение.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Което си знае своето
Епизод 12 - Което си знае своето
2006-12-03

В преследване на липсващите трупове, Фриймън се обръща към по-висока инстанция, след като е смъмрен от Ландсмън. Карсети вижда, че обещанията му за просперитет могат да се провалят заради дълга на училищата, което го кара да обмисли подмазване пред губернатора на Анаполис. Колвин търси финансиране в лицето на две познати лица – Дийкън и Уоткинс. Бъбълс е готов на екстремни мерки, за да се отърве от неприятеля си. През се притеснява за повишението на Дюки, а Омар подготвя нов голям удар. Неймънд и Къти получават свидетелство от първа ръка за нова Майкъл. Обещанието на Карвър да потърси Ранди се оказва фалшиво.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Последни оценки
Епизод 13 - Последни оценки
2006-12-10

Труповете се увеличават и Бърел предлага подкрепата си на Даниълс, докато мъмри Роулс. Бъбълс се чувства напълно изчерпан, когато планът му за отмъщение се проваля. Пропозишън Джо иска Co-Op да покрие разноските по транспорта, но те не съдействат. Колвин се опитва да измъкне Неймънд и посещава Къти в болницата, за да уреди среща с Уий-Бий в затвора за бъдещето на момчето. Омар разделя плячката от последния си обир и прави нов смел план. Карсети отговаря на предложението за училищен бюджет, Карвър се опитва да спечели време за Ранди. Дюки трудно се приспособява към новите приятели, а Марло дава нови отговорности на Майкъл. Колвин и Паренти отправят предложението си към градския съвет. Макнълти иска да плати стар дълг към Боди.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+812
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Още препоръчани филми:
The Wire Season 1 / Наркомрежа Сезон 1 (2002)

The Wire Season 1
Наркомрежа Сезон 1

The Wire Season 1 / Наркомрежа Сезон 1 (2002)
2008 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 5 / Наркомрежа Сезон 5 (2008)

The Wire Season 5
Наркомрежа Сезон 5

The Wire Season 5 / Наркомрежа Сезон 5 (2008)
2008 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 2 / Наркомрежа Сезон 2 (2003)

The Wire Season 2
Наркомрежа Сезон 2

The Wire Season 2 / Наркомрежа Сезон 2 (2003)
2003 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 3 / Наркомрежа Сезон 3 (2004)

The Wire Season 3
Наркомрежа Сезон 3

The Wire Season 3 / Наркомрежа Сезон 3 (2004)
2004 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
Romeo + Juliet / Ромео и Жулиета (1996)

Romeo + Juliet
Ромео и Жулиета

Romeo + Juliet / Ромео и Жулиета (1996)
1996 САЩ Филми Драма Романтичен
Известните герои на Шекспировата драма оживяват за нов прочит във филма на режисьора Баз Лурман. Добре дошли във Верона Бийч – един агресивен и сексапилен свят, в който бъдещето и миналото не…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...