Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

The Wire Season 3
Наркомрежа Сезон 3
2004 HD Трилър Криминален Драма Сериали
12 x 59 мин. 9.3 17 246

The Wire Season 3 / Наркомрежа Сезон 3 (2004)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

The Wire Season 3 / Наркомрежа Сезон 3 (2004)
Жанр Трилър Криминален Драма Сериали
Държава САЩ
Година 2004   12 x 59 мин.
Режисьор David Simon
Актьори Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, Clarke Peters, Michael Kenneth Williams, Deirdre Lovejoy, J.D. Williams, Jamie Hector, Aidan Gillen, Andre Royo

Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса.

Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни награди в САЩ, сред които и приза „Пийбоди“ (Peabody Award), както и номинация за прайм-тайм Emmy, най-вече заради безпристрастния и реалистичен поглед на представените в него събития и случки.
Виж всички сезони на Наркомрежа тук:
+66Кадър от епизод Приливи и отливи
Епизод 1 - Приливи и отливи
2003-06-01

Детектив Джими Макнълти е на полицейска лодка, когато открива тялото на жена в балтиморското пристанище. Боди шофира до Филаделфия, за да направи връзка за хората на Барксдейл, а Стрингър Бел взима влака до Ню Йорк, за да проучи снабдителите. Валчек изглежда като глупак, когато щедрият му подарък за едрия полско-американски католически свещеник е похвален от Франк Соботка - конкурент от съюза на хамалите по доковете. На пристанището един контенейт, предназначен за Гръка, стои на слънце с ценния си товар.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Косвени жертви
Епизод 2 - Косвени жертви
2003-06-08

Големият Валчек си връща на Соботка за фиаското с дара за църквата и войната започва. Валчек вдига залозите, като разпитва заместник комисар Бърел за детайли около Соботка. Ейвън Барксдейл продължава да управлява империята си от затвора. Той съветва племеника си Д\'Анджело и тръгва по петите на надзирател, който тормози хитмена на организацията Уий Бий. Пристанищният полицай Беатрис Ръсел започва разследване по контрабандата в контейнера на Гръка. Макнълти помага на разследването, воден от желание за отмъщение. Детективи Бънк Морленд и Лестър Фриймън са назначени да помагат на Ръсел във връзка с убийствата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пратката
Епизод 3 - Пратката
2003-06-15

Бънк и Фриймън преследват своето местопрестъпление – контейнера, до Филаделфия, където никой не желае да говори с тях на английски. Лейтенант Седрик Даниълс, отвратен от работата си по контрола върху доказателствата, дава да се разбере, че ще напусне отдела. По нареждане на Барксдейл, Бел намира начин да даде урок на офицер Тилгман, който тормози Уий-Бий. Макнълти търси самоличността на откритата на пристанището жена. Двама от младите хамали – синът на Франк Соботка Зиги и племеника му Ник, открадват контейнер с фотоапарати и го продават на хората Гръка. След посещение от чичо си Ейвън, Д\'Анджело се съгласява да спре да се друса в затвора.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Трудни случаи
Епизод 4 - Трудни случаи
2003-06-22

Соботка порицава племенника си Ник, че е откраднал апаратите и му нарежда да върне товара. Но вече е късно. Макнълти е на самоназначена мисия да разбере самоличността на трупа, но старият му партньор Бънк настоява, че имат по-важни дела: да намерят Омар, който да свидетелства срещу наемния убиец на Барксдейл. За да спечели Валчек, Бърел моли Даниълс да разследва Соботка и Даниълс се съгласява. Междувременно Макнълти отново си налага сам мисия – да се сближи със съпругата си, като обещава да се промени. Воден от надежда, той подписва споразумение за раздяла.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Подводно течение
Епизод 5 - Подводно течение
2003-06-29

Зиги губи любимото си Camaro от наркодилърите, които не се връзват на алибито му. Неспособен да остави разследването на убийството на други полицаи, полковник Роус натоварва Бънк да разреши случая. Калпав продукт поставя Боди на прицел. Детективите по убийството връчват призовки на хамалите, свързани със случая. Офицер Ръсел използва слабостта към себе си на свое бивше гадже хамалин, за да разбере какво се е случило по доковете. Има вероятност разследването да прерасне в разследване на дейността на Франк Соботка и неговата банда.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Всичко е свързано
Епизод 6 - Всичко е свързано
2003-07-06

Докато се опитва да намали малко полицейската работа и да се концентрира върху брака си, Макнълти се отказва от идентифицирането на мъртвата жена. Докато разследват Соботка, детективите откриват повтарящ се мотив и се опитват да разяснят връзката на Даниълс, но той не желае да поеме убийствата. Соботка опитва да играе от името на съюза си. Ник доставя поръчаните от Вондас химикали и като отплата получава пари и наркотици, опаковани за продажба. Д\'Анджело иска да живее извън закрилата на Барксдейл, като принуждава Бел да му осигури помощ отвън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Обратно течение
Епизод 7 - Обратно течение
2003-07-13

Соботка съжалява за състоянието на управата на пристанището. Ръсел му съобщава, че разследването е приключило, но компютърът на администрацията е клониран и когато един контейнер изчезва, детективите отново са по следите им. По едно и също време Грег и През установяват връзка с руски проститутки. С два комплектна доказателства, случаят стига до Пърлман. Нито единият от случаите не заслужава подслушване, но връзката с наркотици може да се окаже решаваща. Раулс не може да принуди Даниълс да поеме убийствата, но новите обстоятелства ще свършат тази работа. В империята на Барксдейл Бел се опитва да удържи нещата на фона на скорошната трагедия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Прикритие
Епизод 8 - Прикритие
2003-07-27

Макнълти се връща към старите си навици с едно пиянство. Поощряван от останалите хамали да се изправи срещу Мауи, Зиги отново е унижен, но по-късно получава шанс за реванш в бара. Притеснен заради Макнълти, Бънк опитва да накара Даниълс и Раулс да работят с него. След известни затруднения, устройствата за подслушване най-накрая работят, за да хванат нов изчезнал контейнер. Подозрителният Соботка се среща с Гърка и Вондас. Хърк и Карвър регистрират измислен информатор, а бизнесът на Боди и Пуут пресъхва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Неочакван обрат
Епизод 9 - Неочакван обрат
2003-08-03

Опитите на Боди да увеличи продажбите завършват катастрофално и карат Бел да премисли стратегията си. Зиги вкарва Джони Фифти в нова щуротия, която ще принуди гърците да си платят щедро. Макнълти е под прикритие в публичния дом и очаква спасение. Даниълс и Пърлман запазват хладнокръви, докато Валчек се вбесява заради смяната в мишените, а Бърел издърпва килима под краката му. В същото време гърците са се почувствали по-уверени и отново се връщат в бизнеса.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Предупреждение за буря
Епизод 10 - Предупреждение за буря
2003-08-10

Разследващият екип използва сателитна технология, а Боди е нещастен, че хората на Препозишън Джо душат около него, но бизнесът си върви, докато не се появява ново лице от Ню Йорк. Стрингър Бел прибягва до необичайно разрешение на проблема. Разочарованият Валчек посещава ФБР в опита си да стигне до осезаеми резултати по доковете. Сделката на Зиги с Дабъл Джи се проваля много лошо. Ник лъже Ейми, а Грегс обмисля идеята да стане майка, докато През допуска груба грешка. Екипът се готви за акция, с която би трябвало да стигнат до човека на върха.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кошмари
Епизод 11 - Кошмари
2003-08-17

Времето напредва и екипът прибягва до отчаян ход, Даниълс принуждава Ландсмън да отпусне играта. Измамата на Ник става известна на всички, след като Соботка разпространява лошите новини. Гърците се срещат с екипа, а подозренията на Омар се оказват основателни. Екипът се надява да открие шефа на Вондас, а Ник се надява да оправи отношенията си с гърците. Соботка е принуден да направи труден избор.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Буря на пристанището
Епизод 12 - Буря на пристанището
2003-08-24

Екипът претърпява временен неуспех и се нуждае от нов сътрудник, докато Ръсел и Бънк отново са във Филаделфия в търсене на доказателства. Брат Музон говори със Стрингър бел относно споразумението им, като остава Бел да се оправя с недоволството на Ейвън Барксейл. Бъбълс и Джони измислят нова щуротия, а Макнълти и Грегс се връщат на запад, където откриват нова връзка. Хърк и Карвър не усещат уважението ан колегите си, докато Ник опитва да се споразумее с гърците. Омар и бандата му имат нова мишена, а на федералните въобще не може да се вярва.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+66
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Още препоръчани филми:
The Wire Season 1 / Наркомрежа Сезон 1 (2002)

The Wire Season 1
Наркомрежа Сезон 1

The Wire Season 1 / Наркомрежа Сезон 1 (2002)
2008 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 5 / Наркомрежа Сезон 5 (2008)

The Wire Season 5
Наркомрежа Сезон 5

The Wire Season 5 / Наркомрежа Сезон 5 (2008)
2008 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 4 / Наркомрежа Сезон 4 (2006)

The Wire Season 4
Наркомрежа Сезон 4

The Wire Season 4 / Наркомрежа Сезон 4 (2006)
2006 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
The Wire Season 2 / Наркомрежа Сезон 2 (2003)

The Wire Season 2
Наркомрежа Сезон 2

The Wire Season 2 / Наркомрежа Сезон 2 (2003)
2003 САЩ Трилър Криминален Драма Сериали
Взаимоотношенията между полицаи, адвокати и престъпници в Балтимор, които по един или друг начин са заплетени в мрежите на наркобизнеса. Поредицата на HBO е обрала няколко престижни телевизионни…
Romeo + Juliet / Ромео и Жулиета (1996)

Romeo + Juliet
Ромео и Жулиета

Romeo + Juliet / Ромео и Жулиета (1996)
1996 САЩ Филми Драма Романтичен
Известните герои на Шекспировата драма оживяват за нов прочит във филма на режисьора Баз Лурман. Добре дошли във Верона Бийч – един агресивен и сексапилен свят, в който бъдещето и миналото не…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...