Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Sleepy Hollow Season 2
Слийпи Холоу Сезон 2
2014 HD Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
18 x 45 мин. 7.5 43 182

Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Loading...
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
Жанр Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
Държава САЩ
Година 2014   18 x 45 мин.
Режисьор Марк Гофман, Роберто Орчи
Актьори Катя Уинтър, Никол Беари, Орландо Джоунс, Том Майсън

Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството. Добре дошли в Sleepy Hollow, вълнуващата нова мистериозна приключенска драма от създателите/изпълнителните продуценти Алекс Кърцман и Роберто Орки (Star Trek, Transformers, Fringe).

В тази модерна версия на класиката от Уошингтън Ървинг, Икабод Крейн (Том Майсън /Salmon Fishing in the Yemen/) е съживен, за да разгадае мистерия, чиито корени се крият още в създаването на САЩ. Съживен с Икабод е и безглавият конник, който избива хора в модерния Слийпи Холоу. Свързан с безглавия конник чрез кръвна магия, направена по време на Американската революция, Икабод бързо осъзнава, че спирането на конника е само началото и че конникът е едва първия от четиримата конници на Апокалипсиса. Докато Икабод се намира в модерния Слийпи Холоу, той открива град и свят, който вече не разпознава. Това, което е брутално познато, са Конниците и неговото желание да унищожи тези безсмъртни същества. Това е мисия, която трябва да приключи бързо, след като конниците вече са убили шериф Аугуст Корбин (Кланси Браун /Cowboys & Aliens, Carnivale/). Той е бил и като ментор, и като баща на детектив Аби Милс (Никол Бехари /Shame, American Violet/), млад полицай, чиито собствени свръхестествени преживявания ѝ помагат да изгради необичайна връзка с Икабод. Но главата на полицията в Слийпи Холоу, капитан Франк Ървинг (Орландо Джоунс /The Chicago 8, Drumline/) не вярва на нищичко от това.

Всъщност единственият, който е на страната на Аби, е Икабод. Неговото обширно познание от първа ръка по тайната Американска история, заедно с нейните страхотни умения в профилирането и модерното оценяване на риска, ще сформират един отличен екип, опитващ се да спре злото. Заплетеното минало на Икабод и Аби, от включването на Икабод в мощното и тайно общество на Масоните и появяването на духа на жена му, Катрина (Катя Уинтър /Dexter/), до виденията от деството на Аби, ще им помогне да разрешат сложните пъзели на Слийпи Холоу с цел да спасят бъдещето му. Докато историята се повтаря, странната двойка ще използва истинските истории и големите тайни, на които тази нация е основана, докато се опитват да спрат все по-силен кръг на злото.
Виж всички сезони на Слийпи Холоу тук:
+1618[media=http://www.youtube.com/watch?v=-3NNCxIaLx8]
Кадър от епизод Това значи война
Епизод 1 - Това значи война
2014-09-22

Хенри се заема да открие Джийна Кей, за да помогне на Молох да избяга от Чистилището. Икабод опитва да се освободи от гробницата си, а Джени трябва да избяга от хесенците, които я държат заради Хенри.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Сроден
Епизод 2 - Сроден
2014-09-29

За да спаси Катрина, Икабод решава да използва оръжие, създадено от Бенджамин Франклин срещу конниците. Оръжие, опасно дори за своя притежател. Франк съобщава на властите, че жертвите са убити от демон, а Катрина решава да помогне на Ейбрахам.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Коренът на злото
Епизод 3 - Коренът на злото
2014-10-06

Икабод и Аби проследяват Хенри и откриват, че той използва монета от Юда, за да освободи мрака в хората, превръщайки ги в убийци. Междувременно Франк трябва да реши дали да остане, или да замине при семейството си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Върви, накъдето те пратя...
Епизод 4 - Върви, накъдето те пратя...
2014-10-13

Икабод и Аби търсят изгубено дете, чието изчезване е свързано със семейно проклятие. Ървинг започва да открива цената на договорката си с Хенри.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Хлипащата дама Хлипащата дама
Епизод 5 - Хлипащата дама Хлипащата дама
2014-10-20

Призракът на Хлипащата дама се насочва към жени, близки до Икабод. Той скоро открива, че това е призракът на жена от неговото минало, като следващата ѝ жертва е Катрина.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бездната също те гледа
Епизод 6 - Бездната също те гледа
2014-10-27

Синът на шерифа се завръща и обвинява Аби за смъртта на баща си. Скоро тя научава, че Джо трябва да си плати, като спре апокалипсиса или като го започне. Хенри дава шанс на Ървинг да си върне душата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Избавление
Епизод 7 - Избавление
2014-11-03

Катрина успява да избяга, след като Хенри привидно я отравя, и отива при Аби и Икабод. Скоро те откриват, че Катрина е заплашена от съдба, по-лоша от смъртта. За да спаси жена си, Икабод трябва да убеди Хенри да използва способностите си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Безсърдечно
Епизод 8 - Безсърдечно
2014-11-10

Като част от плана си да призове Молох на земята, Хенри изпраща сукубус, който да събере човешки жизнени сили. Икабод и Кристина се опитват да възвърнат доверието си един към друг, а Аби се усъмнява в съпругата на своя партньор.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мама
Епизод 9 - Мама
2014-11-17

Три необясними самоубийства в психиатричната клиника убеждават Рейес да прати Аби, която да ги разследва. Скоро тя научава, че духът на майка ѝ е бил видян в клиниката и тя трябва да открие дали Лори убива от гроба.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Магнум Опус
Епизод 10 - Магнум Опус
2014-11-24

Молох достига зрелост и се готви да пусне своите конници, докато Аби и Икабод трябва да открият меча на Матусал, преди Конникът без глава да се добере до него и го занесе на своя господар.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Акеда
Епизод 11 - Акеда
2014-12-01

Икабод и Аби трябва да решат дали са готови да се жертват, за да убият Молох и Хенри, щом научават цената на използването на меча на Матусал.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Изгубеният рай
Епизод 12 - Изгубеният рай
2015-01-05

Ангелът Орион избягва от Чистилището и търси Конниците, без да знае, че Катрина възнамерява да отдели смъртния аспект от Ейбрахам. Икабод и Аби се питат какво да правят, след като Молох бъде унищожен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Питура инфаманте
Епизод 13 - Питура инфаманте
2015-01-19

Икабод и Катрина решават да отидат на събиране на историческата общност. Когато един реставратор се оказва мъртъв, те откриват намесата на свръхестествена заплаха. Междувременно Аби праща Джени да открие оръжие, способно да унищожи Ървинг.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кали Юга
Епизод 14 - Кали Юга
2015-01-26

Кръстницата на Ник го моли да ѝ помогне да открадне мистичен артефакт. За тази цел той трябва да предаде Икабод, Аби и Джени. Катрина приема да определи дали Ървинг е човек.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Омагьосване
Епизод 15 - Омагьосване
2015-02-02

Магьосникът, убил майката на Катрина, избягва от Чистилището и започва кървава сеч. Икабод и Аби опитват да го спрат, а Катрина научава защо силите ѝ са непостоянни, докато Хенри се появява с нов план.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Какво се крие под повърхността
Епизод 16 - Какво се крие под повърхността
2015-02-09

Икабод и Аби тръгват по следите на трима изчезнали и откриват мрежа от подземни тунели, които ги отвеждат в бърлогата на Томас Джеферсън. Ървинг моли Джени за услуга.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пробуждане
Епизод 17 - Пробуждане
2015-02-16

Икабод и Аби се опитват да спрат Хенри да вземе мистична камбана, с която да отприщи свръхестествен хаос. Джени се изправя срещу Ървинг, когато наяве излиза тъмната му страна.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Времето лети
Епизод 18 - Времето лети
2015-02-23

Аби е уловена в 1781 г. и трябва да убеди Икабод, че в бъдещето двамата са партньори. Катрина убеждава Конника да се съюзи с нея, за да могат с Икабод да променят бъдещето.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+1618
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Ако харесвате Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013)

Sleepy Hollow Season 1
Слийпи Холоу Сезон 1

Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013)
2013 САЩ Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството.…
Sleepy Hollow Season 3 / Слийпи Холоу Сезон 3 (2015)

Sleepy Hollow Season 3
Слийпи Холоу Сезон 3

Sleepy Hollow Season 3 / Слийпи Холоу Сезон 3 (2015)
2015 САЩ Драма Фентъзи Сериали
Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството.…
Sleepy Hollow Season 4 / Слийпи Холоу Сезон 4 (2017)

Sleepy Hollow Season 4
Слийпи Холоу Сезон 4

Sleepy Hollow Season 4 / Слийпи Холоу Сезон 4 (2017)
2017 САЩ Драма Приключенски Фентъзи Сериали
Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството.…
Fringe Season 5 / Експериментът Сезон 5 (2012)

Fringe Season 5
Експериментът Сезон 5

Fringe Season 5 / Експериментът Сезон 5 (2012)
2012 САЩ Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Fringe е американски сериал и четвъртата продукция на Дж. Дж. Ейбрамс (Felicity, Alias, Lost), както и неговото сътрудничество с Роберто Орчи и Алекс Кърцман (Alias, Mission Impossible III, Star…
Fringe Season 4 / Експериментът Сезон 4 (2011)

Fringe Season 4
Експериментът Сезон 4

Fringe Season 4 / Експериментът Сезон 4 (2011)
2011 САЩ Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Fringe разкрива историята на специален агент от ФБР Оливия Дънам, учен Уолтър Бишъп и неговия син Питър Бишъп, които разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация,…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...