Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Elementary Season 3
Елементарно, Уотсън Сезон 3
2013 HD Криминален Драма Мистерия Сериали
24 x 60 мин. 7.9 100 078

Elementary Season 3 / Елементарно, Уотсън Сезон 3 (2014)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Elementary Season 3 / Елементарно, Уотсън Сезон 3 (2014)
Жанр Криминален Драма Мистерия Сериали
Държава САЩ
Година 2013   24 x 60 мин.
Режисьор Робърт Дохърти
Актьори Луси Лиу, Мани Перез, Ейдън Куин, Джони Ли Милър, Кристен Буш, Лиам Фъргюсън

Базиран на детективските разкази на Артър Конън Дойл и ситуиран в наши дни, “Елементарно” разказва за бившия консултант в Скотланд Ярд Шерлок Холмс, който се насочва към Ню Йорк Сити за да бъде приет в рехабилитационен център за силно зависими.След като пристига в града той се запознава с красивата Джоан Уотсън, която също като него се опитва да се отърве от зависимостите си и която не след дълго се превръща в негов верен съдружник и партньор...
Виж всички сезони на Елементарно, Уотсън тук:
+3640Кадър от епизод Смъртният враг
Епизод 1 - Смъртният враг
2014-10-30

Холмс се завръща в Ню Йорк с нов помощник и подновен интерес към работа с полицията, след като е бил уволнен от МИ-6. Капитан Грегсън обаче не му позволява да се върне като консултант, докато не получи разрешение от бившия си партньор Уотсън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пет оранжеви мъниста
Епизод 2 - Пет оранжеви мъниста
2014-11-06

Бившият наркоман Шерлок Холмс се запознава с Джоан Уотсън и първоначално строго професионалната им връзка прераства в истинско приятелство и партньорство, в което той разгръща своя талант за дедукция, за да разрешат заедно поредица заплетени случаи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Обичайна необичайност
Епизод 3 - Обичайна необичайност
2014-11-13

Бившият наркоман Шерлок Холмс се запознава с Джоан Уотсън и първоначално строго професионалната им връзка прераства в истинско приятелство и партньорство, в което той разгръща своя талант за дедукция, за да разрешат заедно поредица заплетени случаи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бела
Епизод 4 - Бела
2014-11-20

Sherlock takes on the case of a stolen artificial intelligence software program, but seeks out Joan when he\'d rather disprove the computer\'s abilities than find the thief. Joan meets Sherlock head-on when she finds out he\'s met with Andrew without telling her.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Присвояване
Епизод 5 - Присвояване
2014-11-27

Holmes and Kitty investigate the murder of a postal store owner whose death is connected to the illegal diamond trade. Meanwhile, Gregson\'s career is placed in jeopardy when he hits a fellow NYPD officer.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Опасна територия
Епизод 6 - Опасна територия
2014-12-04

Холмс и Уотсън издирват крадец, извършил убийство, за да открадне рядка карта. Междувременно Уотсън е все по-загрижена заради вмешателството на Холмс в личния живот на Кити.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Приключение с индийско орехче
Епизод 7 - Приключение с индийско орехче
2014-12-11

Отегченият Шерлок натрапва услугите си на Джоан, която издирва изчезнала преди пет години жена, като единствената ѝ следа е мирисът на индийско орехче на мястото на изчезването. Същевременно връзката на Джоан е подложена на изпитание.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Край на вахтата
Епизод 8 - Край на вахтата
2014-12-18

Холмс и Уотсън обединяват сили с полицията след убийството на полицай, докато Шерлок издирва създателя на блог, който публикува свои лични изповеди, направени по време на терапевтични сбирки.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Инжекция за вечността
Епизод 9 - Инжекция за вечността
2015-01-08

Бивша колежка на Уотсън търси съдействието ѝ за издирване на тяхна изчезнала позната, което отвежда Шерлок и Джоан до друго изчезване. Междувременно Холмс се бори да остане чист в монотонния процес на възстановяването си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Начален капитал
Епизод 10 - Начален капитал
2015-01-15

Кити издирва избягал тийнейджър, а Шерлок и Джоан работят над случая с гениален биоинженер, който изглежда е убит от наркокартел. Междувременно Джоан взема важно житейско решение, без да подозира, че Шерлок също има новини.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Видният клиент
Епизод 11 - Видният клиент
2015-01-22

Уотсън започва нова работа като вътрешен следовател в застрахователна компания, но вниманието ѝ е привлечено от случай, който е личен както за нея, така и за Холмс, тъй като представлява непосредствена заплаха за Кити.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Онзи, който се измъкна
Епизод 12 - Онзи, който се измъкна
2015-01-29

Шерлок и Джоан правят всичко по силите си, за да осигурят безопасност на Кити, като в процеса се разкрива естеството на връзката между нея и Холмс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бучиниш
Епизод 13 - Бучиниш
2015-02-05

Събирач на дългове е убит и Холмс и Уотсън трябва да отсеят хиляди заинтересовани, които са му дължали пари. Междувременно връзката на Уотсън и Андрю се развива и той пожелава да се запознае с баща ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Женската от вида
Епизод 14 - Женската от вида
2015-02-12

Неочаквано събитие отново среща Уотсън с Елана Марч - престъпния бос, когото Уотсън е предала на правосъдието. Междувременно Холмс временно работи с детектив Бел над случай на кражба от местен зоопарк.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Когато ти дойде редът
Епизод 15 - Когато ти дойде редът
2015-02-19

Холмс и Уотсън следват кървавата диря в света на ужасната смърт срещу заплащане и разследват серия от убийства, в които убиецът оставя пликове с пари у жертвите. Холмс прави щедър жест към Уотсън, докато тя страда от последствията на лична криза.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Доколкото ти е известно
Епизод 16 - Доколкото ти е известно
2015-03-05

Холмс е обвинен в убийството на жена, убита по време на връхната точка на пристрастяването му и той разследва себе си, за да намери връзката, но докато проследява стъпките си с помощта на Уотсън, уликите разколебават самоувереността му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Т-Боун и Ледения
Епизод 17 - Т-Боун и Ледения
2015-03-12

Холмс и Уотсън разследват убийство, което изглежда като инцидент на пътя, но разследването сменя посоката си, когато научават, че жертвата е била замразена по време на смъртта си. Междувременно Джоан е поставена в неудобно положение от майка си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Гледката от Олимп
Епизод 18 - Гледката от Олимп
2015-04-02

Шофьор в компания за споделяне на превоза е умишлено прегазен от градско такси и Холмс и Уотсън обмислят дали това е случай на професионална завист. През това време романтичните отношения на Холмс с негова консултантка се усложняват.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Една Уотсън, Един Холмс
Епизод 19 - Една Уотсън, Един Холмс
2015-04-09

Холмс и Уотсън се озовават в центъра на гражданска война, водена в интернет, когато член на \"Всички\", анонимната хакерска група, с която Холмс и Уотсън работят, е убит.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Един шев навреме
Епизод 20 - Един шев навреме
2015-04-16

Холмс и Уотсън разследват убийството на професионален скептик - човек, чиято професия е да оборва паранормални, религиозни и научни феномени. Случаят става спешен, когато убийството му разкрива потенциална опасност за сигурността на държавата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Под кожата ми
Епизод 21 - Под кожата ми
2015-04-23

Двама парамедици от Ню Йорк са убити след отвличане и Холмс и Уотсън се включват в преследването, за да открият убиеца и отвлечената от него жена. Междувременно Холмс попада на важна информация за Алфредо, което обтяга отношенията им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Най-добрият начин за излизане
Епизод 22 - Най-добрият начин за излизане
2015-04-30

След убийството на съдия, Холмс и Уотсън се намесват в търсенето на главния заподозрян - избягал затворник от частен затвор, а Холмс прилага детективските си способности в новата връзка на детектив Бел.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Изчезнат
Епизод 23 - Изчезнат
2015-05-07

Холмс и Уотсън разследват смъртта на член на групата по опазване на пчели, който е проучвал епидемия на смъртоносни североизточни пчели, а Уотсън помага на капитан Грегсън в лично разследване, което му помага да вземе променящо живота му решение.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Контролирано спускане
Епизод 24 - Контролирано спускане
2015-05-14

Холмс и Уотсън се захващат с разследване по лични мотиви - внезапното изчезване на Алфредо. Докато се ровят в живота му за улики, Холмс започва да се съмнява дали неговият приятел е бил отвлечен, или отново се е поддал на пристрастяването си.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+3640
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Ако харесвате Elementary Season 3 / Елементарно, Уотсън Сезон 3 (2014) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Elementary Season 2 / Елементарно, Уотсън Сезон 2 (2013)

Elementary Season 2
Елементарно, Уотсън Сезон 2

Elementary Season 2 / Елементарно, Уотсън Сезон 2 (2013)
2013 САЩ Криминален Драма Мистерия Сериали
Базиран на детективските разкази на Артър Конън Дойл и ситуиран в наши дни, “Елементарно” разказва за бившия консултант в Скотланд Ярд Шерлок Холмс, който се насочва към Ню Йорк Сити за да бъде приет…
Elementary Season 1 / Елементарно, Уотсън Сезон 1 (2012)

Elementary Season 1
Елементарно, Уотсън Сезон 1

Elementary Season 1 / Елементарно, Уотсън Сезон 1 (2012)
2012 САЩ Криминален Драма Мистерия Сериали
Базиран на детективските разкази на Артър Конън Дойл и ситуиран в наши дни, “Елементарно” разказва за бившия консултант в Скотланд Ярд Шерлок Холмс, който се насочва към Ню Йорк Сити за да бъде приет…
Elementary Season 5 / Елементарно, Уотсън Сезон 5 (2016)

Elementary Season 5
Елементарно, Уотсън Сезон 5

Elementary Season 5 / Елементарно, Уотсън Сезон 5 (2016)
2016 САЩ Криминален Драма Мистерия Сериали
Базиран на детективските разкази на Артър Конън Дойл и ситуиран в наши дни, “Елементарно” разказва за бившия консултант в Скотланд Ярд Шерлок Холмс, който се насочва към Ню Йорк Сити за да бъде приет…
Fantomas contre Scotland Yard / Фантомас срещу Скотланд Ярд (1967)

Fantomas contre Scotland Yard
Фантомас срещу Скотланд Ярд

Fantomas contre Scotland Yard / Фантомас срещу Скотланд Ярд (1967)
1967 Фpaнция, Италия Филми Комедия Криминален Европейски
Фантомас решава да въведе “данък живот” за десетте най-богати хора в света, последвани от десетте най-големи мафиоти - Който не плати, ще загуби живота си. Списъкът е дълъг, а Фантомас отнема…
Elementary Season 4 / Елементарно, Уотсън Сезон 4 (2016)

Elementary Season 4
Елементарно, Уотсън Сезон 4

Elementary Season 4 / Елементарно, Уотсън Сезон 4 (2016)
2016 САЩ Криминален Драма Мистерия Сериали
Джон Лий Милър се превъплъщава в ролята на Шерлок Холм, а Люси Лю в ролята на доктор Джоан Уотсън. “Елементарно” е модерна версия на Холмс и Уотсън, които работят като консултанти за полицията в Ню…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...