Ако не ви тръгва някой филм или сериал презаредете страницата с едновременно натискане на клавиши Ctrl + F5 или изчистете кеша на браузера така --- > http://prntscr.com/i31rdf

Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)
Комедия БГ Аудио Сериали
25 x 22 мин. 9.0 127 035
[/xfgiven_winner]

Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Loading...
Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 1999   25 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+1323Кадър от епизод Този след Вегас
Епизод 1 - Този след Вегас
1999-09-23

Рос и Рейчъл се събуждат заедно, почти без спомени от нощта. Двамата решават, че ще се разведат като се върнат в Ню Йорк. Моника и Чандлър не искат да се женят, но се страхуват да не го направят и затова решават да чакат знак. А знаците им идват като порой. Накрая вместо сватба, Чандлър предлага да живее при Моника. Джоуи, който е с таксито на Фийби, ѝ предлага двамата да се приберат заедно и ѝ казва, че ще много забавно, а той спи повечето време.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос прегръща Рейчъл
Епизод 2 - Този, в който Рос прегръща Рейчъл
1999-09-30

Рос още не анулирал брака, защото мисълта за трети провален брак го побърква. Фийби казва на Рос, че той още обича Рейчъл и той, за да докаже обратното, отива при адвоката и пришпорва анулирането. Моника и Чандлър съобщават, че ще живеят заедно. Джоуи е доволен за тях, но тъжен, че губи Чандлър, а Рейчъл отначало не го приема сериозно.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с инатливия Рос
Епизод 3 - Този с инатливия Рос
1999-10-07

Оказва се, че Фийби има съквартирантка на име Денис. Рейчъл си търси нов апартамент и получава покани от Рос и Джоуи. Фийби пак казва на Рос, че той обича Рейчъл, но той отново отрича. Моника и Чандлър се карат какво да правят със стаята на Рейчъл и с мебелите на Чандлър. Джоуи си търси съквартирант, а Рос все още не казва на Рейчъл, че още са женени.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Джоуи губи застраховка си
Епизод 4 - Този, в който Джоуи губи застраховка си
1999-10-14

Рейчъл се мести при Рос. Там тя открива съобщение от адвоката на Рос и разбира, че още са женени. Фийби мисли, че ще умре тази седмица. Рос става лектор и толкова се притеснява за първата си лекция, че я води с ужасен английски акцент. Джоуи губи здравната си застраховка, защото не е работил напоследък. Той се обажда на Естел да му уреди някое прослушване. Междувременно получава херния, но отказва да отиде в болница, докато не получи застраховка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с поршето на Джоуи
Епизод 5 - Този с поршето на Джоуи
1999-10-21

Рейчъл и Рос отиват при съдия, за да анулират брака си, но съдията решава, че не им се полага анулиране, затова отиват при адвоката на Рос и искат да се разведат. Рос го прави очевадно, че още обича Рейчъл. Джоуи намира ключовете на нечие порше. Моника, Фийби и Чандлър се грижат за тризнаците. Чандлър се задавя с една играчка и Моника го води на лекар. Фийби трябва да се грижи за бебетата сама.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с последната нощ
Епизод 6 - Този с последната нощ
1999-11-04

Чандлър дава на Джоуи пари, за да се вземе в ръце, но Джоуи не ги приема. Чандлър измисля игра \"Чашки\" и оставя Джоуи да спечели, но по-късно Джоуи учи Рос на \"Чашки\" и губи парите. Рейчъл си събира багажа в последната ѝ вечер в апартамента и Фийби без да иска скарва Моника и Рейчъл. Рос не иска да помага с опаковането и казва, че трябва да се грижи за Бен, но Моника вижда в апартамента му, че има \"фалшив Бен\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с тичащата Фийби
Епизод 7 - Този с тичащата Фийби
1999-11-11

Рейчъл и Фийби, като нови съквартирантки, решават всеки ден да тичат двете в парка. Но странното бягане на Фийби кара Рейчъл да се срамува. Джоуи си намира нова красива съквартирантка и се опитва да не флиртува с нея. Той мисли, че тя го харесва и пита Чандлър и Рос как те отблъскват жените. Чандлър изчиства, но не помни кое къде е било и се опитва да държи Моника извън апартамента, докато реши какво да прави.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със зъбите на Рос
Епизод 8 - Този със зъбите на Рос
1999-11-18

Фийби посещава Рейчъл на работа и се натиска с Кени от ксерокса, мислейки, че той е Ралф Лоурън. Шефкта (Ким) е убедена, че Рейчъл спи с Ралф Лоурън, за да ѝ вземе работата. Рос си избелва зъбите, но държи гела 24 часа повече от необходимото и зъбите му стават страшно бели. Чандлър се опитва да убеди Джоуи, че Джанин прави апартамента прекалено момичешки. В памет на Гейл Джоузеф.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос се е друсал
Епизод 9 - Този, в който Рос се е друсал
1999-11-25

За деня на благодарността Джанин кани Джоуи и Рос да купонясват с нейните приятелки, но те първо трябва да вечерят у Моника. Г-н и г-жа Гелър също идват. Чандлър разбира, че те не го харесват, защото си мислят, че се е друсал в колежа, а всъщност Рос го е правил и им е казал, че е бил Чандлър. Рейчъл прави десерта, но обърква страниците и между крема и бишкотите слага телешко с грах. Фийби има любовни сънища за г-н Гелър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с танца \
Епизод 10 - Този с танца \"Гелър\"
1999-12-16

Джанин бива наета за \"Новогодишното парти на Дик Кларк\" и тя кани Джоуи, Моника и Рос. За Моника и Рос това е сбъдната мечта, но им е трудно да се появят пред камерата, защото танцуват ужасно. Джоуи и Джанин се целуват. Рейчъл, Фийби и Чандлър търсят подаръците на Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с аптекарската масичка
Епизод 11 - Този с аптекарската масичка
2000-01-06

Рейчъл купува мебели от \"Наш дом\", но казва на Фийби, че са антикварни, защото Фийби не харесва \"Наш дом\". Всичко е наред, докато и Рос не си купува същата аптекарска масичка, която я имат Рейчъл и Фийби. Джоуи, Джанин, Моника и Чандлър излизат заедно. Джанин обаче не ги харесва, защото Моника много крещи, а Чандлър постоянно пуска тъпи шеги. Четиримата се скарват и накрая Джоуи къса с Джанин и тя се изнася.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с вица
Епизод 12 - Този с вица
2000-01-13

Публикуват виц на Рос в \"Плейбой\", а Чандлър казва, че е негов. Момичетата се чудят коя ли ще е най-подходяща да се снима за \"Плейбой\". Фийби казва че е Рейчъл, което води до караници и наранени чувства. Джоуи няма пари да си плати телефона и затова започва работа като сервитьор в кафето, но след като затваря за един час, за да отиде на прослушване, бива уволнен. Рейчъл се опитва да убеди Гюнтер да го върне на работа и естествено успява.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сестрата на Рейчъл
Епизод 13 - Този със сестрата на Рейчъл
2000-02-03

Джоуи дава безплатно кафе на клиентки, с които иска да излезе. Моника не иска да признае, че е болна. Тя се опитва да прави секс с Чандлър, но той не иска да го правят, докато е болна. Сестрата на Рейчъл, Джил, се появява, защото баща ѝ е спрял кранчето. Рейчъл се безпокои, че между нея и Рос може да стане нещо, докато накрая сама не ѝ казва да опита.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Чандлър не може да плаче
Епизод 14 - Този, в който Чандлър не може да плаче
2000-02-10

Рейчъл казва на Рос да спре да се вижда с Джил и за да си го върне на Рейчъл, Джил се хвърля на Рос. Чандлър не може да плаче на тъжни филми. Фийби разбира, че Урсула се снима в порнофилми под псевдонима Фийби.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който можеше да бъде - 1
Епизод 15 - Този, в който можеше да бъде - 1
2000-02-17

Всички се чудят какво ли би било, ако всичко случило им се досега, не им се бе случило. Рос се среща с Рейчъл и я води да се срещне с Моника. Рейчъл лапва по Джоуи. Чандлър се хваща на работа като помощник на Джоуи, но не потръгва, но Чандлър намира вдъхновение да продаде първия си комикс. Фийби е зла и алчна и получава инфаркт, след като загубва 13 млн. долара на борсата. Рос предлага на Каръл да направят тройка с някой и Каръл веднага се сеща за \"една приятелка\" - Сюзън. Моника разкрива, че е още девствена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който можеше да бъде - 2
Епизод 16 - Този, в който можеше да бъде - 2
2000-02-17

Рос и Каръл правят тройка със Сюзън, но той се чувства отхвърлен. Фийби я уволняват и тя получава нов инфаркт. Рейчъл прекарва нощта у Джоуи, напива се и припада. Моника иска да прави секс с гаджето си, но го извикват от работата и той тръгва. Самотна, тя хвърля око на Чандлър и двамата спят заедно. Рейчъл хваща Бари в изневяра. Фийби си изкарва хляба с пеене в кафето.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Унаги
Епизод 17 - Този с Унаги
2000-02-24

Джоуи не е доволен от парите, изкарани в кафето и решава да участва в медицински проект, но единственият е за изследване на близнаците. Той наема друг актьор да се представи като негов близнак. Рейчъл и Фийби ходят на курсове по самозащита. Рос смята, че те нямат Унаги -състояние на запазване на спокойствие. Той ги стряска в коридора, за да им го докаже. А по-късно и те го стряскат и се разбира, че и Рос няма Унаги. Моника и Чандлър трябва да си разменят подаръци за Св. Валентин, но всеки от тях забравя и се опитват да измислят нещо в последния момент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос се среща със студентка
Епизод 18 - Този, в който Рос се среща със студентка
2000-03-09

Рос отива на среща със студентка, но скоро разбира, че може да го уволнят за това, но не му пука. Стара приятелка на Чандлър режисира един филм с Ал Пачино и Джоуи иска от Чандлър да го уреди. Пожар в апартамента на Рейчъл и Фийби ги принуждава да се нанесат една у Моника и една у Джоуи. Отначало у Моника изглежда по-добрия избор, но после се оказва точно обратното.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 19
Епизод 19 - Епизд 19
2000-03-23

Phoebe and Monica & Chandler compete to get Rachel a date for a charity ball. Joey\'s fridge is broken and he tries to cajole his friends into helping him buy a new one. Elizabeth tells Ross her intention to visit Daytona Beach for spring break, making him nervous.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 20
Епизод 20 - Епизд 20
2000-04-13

Джоуи се явява на прослушване за ТВ сериал, но Чандлър забравя да му каже, че часът за второто прослушване е сменен. Чандлър има шанс да се реваншира, след като получава съобщение, че ролята отново е свободна. Фийби и Рос помагат на Джоуи да упражни репликите си и се убеждават, че са страхотни актьори. Моника не харесва пилето и патето.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос се среща с бащата на Елизабет
Епизод 21 - Този, в който Рос се среща с бащата на Елизабет
2000-04-27

Джоуи не се разбира с техника на снимачната площадка Уейн и за да не го уволнят той го учи да сваля мадами. Фийби пише книга за отношенията между влюбените, но е повече от очевидно, че пише за Моника и Чандлър. Рос се среща с Пол, бащата на Елицабет, който не одобрява дъщеря му да се среща с по-възрастни мъже. Рейчъл лапва по Пол.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Пол е човекът
Епизод 22 - Този, в който Пол е човекът
2000-05-04

Моника ангажира зала за евентуална бъдеща сватба. Пол казва на Рос да спре да се среща с Елизабет. Рос и Елизабет отиват на романтичен уикенд във вилата на баба ѝ, но там отиват и Пол и Рейчъл. Джоуи се опитва да си върне снимката на стената на славата в химическото чистене.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с пръстена
Епизод 23 - Този с пръстена
2000-05-11

Чандлър избира годежен пръстен за Моника, с помощта на Фийби, но някой го купува преди него и сега той трябва да го купи от този човек. Рос и Джоуи се чувстват отхвърлени, защото Чандлър не излиза вече с тях. Рейчъл убеждава Пол да излее душата си, той го прави, но се превръща в ревливо бебе и Рейчъл го зарязва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с предложението - 1
Епизод 24 - Този с предложението - 1
2000-05-18

Всеки, освен Моника, знае, че Чандлър ще предложи на Моника брак. Той смята да го направи в любимия ресторант на Моника, но там срещат Ричард Бърк и плановете на Чандлър се объркват. Риачрд отива в ресторанта на Моника и ѝ предлага брак. Моника трябва да реши. Рейчъл води Фийби и Джоуи на благотворителен търг. Фийби се напива, а Джоуи, мислейки, че трябва да се познае най-високата сума, която ще бъде платена за определения предмет, залага $20 000 на една яхта и накрая трябва да я плати. Рос къса с Елизабет и тя го замерва с водни бомбички.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с предложението - 2
Епизод 25 - Този с предложението - 2
2000-05-18

Чандлър си купува костюм на капитан. Рейчъл и Фийби си избират резерви, за които да се омъжат, ако на 40 още са свободни. След много караници се споразумяват Рос да е на Рейчъл, а Джоуи да е на Фийби. Моника отива у Ричард и разбира, че тя обича Чандлър. Риачрд я убеждава да го намери. Джоуи казва на Моника, че Чандлър я е излъгал за нежеланието му да се жени и накрая Моника и Чандлър се сгодяват.

Гледай този епизод
Ако не ви тръгва някой филм или сериал презаредете страницата с едновременно натискане на клавиши Ctrl + F5 или изчистете кеша на браузера така --- > http://prntscr.com/i31rdf
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

+1323
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Loading...
Още препоръчани филми:
Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)

Friends Season 5
Приятели Сезон 5

Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)
1998 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)

Friends Season 7
Приятели Сезон 7

Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)
2000 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 4 / Приятели Сезон 4 (1997)

Friends Season 4
Приятели Сезон 4

Friends Season 4 / Приятели Сезон 4 (1997)
1997 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)

Friends Season 3
Приятели Сезон 3

Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)
1996 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)

Friends Season 9
Приятели Сезон 9

Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)
2002 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи коментар за филма тук...
Използвайте само за коментар по съдържанието на филма!
При проблем с филма или друг въпрос НЕ пишете тук.
Кирилицата е препоръчителна!
Не се допускат обиди, заплахи, спам.
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code