Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Bones Season 4
Кости Сезон 4
2008 HD Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
25 x 40 мин. 7.9 102 330

Bones Season 4 / Кости Сезон 4 (2008)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Bones Season 4 / Кости Сезон 4 (2008)
Жанр Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2008   25 x 40 мин.
Режисьор Хърт Хенсън
Актьори Дейвид Бореаназ, Ти Джей Тайн, Микаела Конлин, Ерик Милеган, Емили Дейшанел

Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас), бивш рейнджър от американската армия, който е доста недоверчив към нейната и на колегите й работа. Съпроводени от сблъсъци в професионален и личен план, агент Буут и д-р Бренан, с помощта на екипа учени, разкриват едни от най-тежките случаи на убийства.
Виж всички сезони на Кости тук:
+3351[media=https://www.youtube.com/watch?v=SAvVb29qgCQ]
Кадър от епизод Янки в Обединеното кралство - 1
Епизод 1 - Янки в Обединеното кралство - 1
2008-09-03

Буут говори пред Скотланд Ярд, а Бренън изнася лекция пред престижния Оксфордски университет. Знаейки за експертното мнение и на двамата в отделните им специалности, местните полицаи ги молят за помощ с разследването на престъпление, в което е замесен и кралския наследник.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Янки в Обединеното кралство - 2
Епизод 2 - Янки в Обединеното кралство - 2
2008-09-03

След като са разрешили случаят с наследника, Буут и Бренън се приготвят да се приберат вкъщи, но са шокирани от новината за друго убийство, но този път на някого, когото познават. Междувременно, завръщането на Биримбау в живота на Анджела, усложнява отношенията ѝ с Ходжинс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в бараката
Епизод 3 - Мъжът в бараката
2008-09-10

Тялото на водещ на телевизионно шоу е намерено полуразложено във външна тоалетна и Буут и Бренън трябва да разберат кой е убиеца. Междувременно, Буут научава, че Бренън върти двама мъже едновременно. 

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пръстът в гнездото
Епизод 4 - Пръстът в гнездото
2008-09-17

Паркър, синът на Буут, открива пръст от тяло на човек в птиче гнездо, което кара екипът да се заеме с издирването на останалата част от тялото. След като го откриват, установяват, че смъртта е причинена от куче, което ги довежда до незаконен бой с кучета, в търсене на кучето-убиец и собственика му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Идеалните парчета в лилавия басейн
Епизод 5 - Идеалните парчета в лилавия басейн
2008-09-24

Частите на разчленено тяло са намерени в локва от лилава вода, само че главата липсва. Екипът открива, че тялото принадлежи на Джаред Адисън, писател на научна фантастика, с няколко умствени проблема. С помощта на Суийтс, няколко заподозряни са задържани, въпреки че екипът все още има проблеми с намирането на доказателства, заради все още липсващата глава... докато не се обръщат за помощ към Зак.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Труп в шахтата
Епизод 6 - Труп в шахтата
2008-10-01

Останките на презирана шефка са открити в асансьорна шахта и Буут и Бренън трябва да открият кой от служителите я е убил. С течение на разследването, те разбират, че от мениджърката е имала повече от едно оплаквания. Междувременно, Анджела и Ходжинс се опитват да постигнат мир в лабораторията след раздялата си. 

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в жената
Епизод 7 - Мъжът в жената
2008-10-08

Буут и Бренън отиват да разследват откритото тяло в залива Чесъпийк. Когато пристигат, тя намират само горната част на тялото и така работата на екипа е затруднена, защото нямат нищо друго, освен имплантатите в гърдите на жертвата. Следите отвеждат Бренън и Буут в малка църква в Мериленд, където откриват, че жертвата е бил пастор там. Когато екипът намира и долната част на тялото, те разбират, че първоначалните им предположения може и да не са били неверни.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Череп в склуптура
Епизод 8 - Череп в склуптура
2008-11-05

Буут и Бренън трябва да разследват убийството на художник и подозират, че асистентката му, Рокси Лиънс, е убийцата. Докато е разпитвана в лабораторията, Рокси разкрива, че е лесбийка... е че преди време е имала романтична връзка с някой от екипа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Измамник в лабораторията
Епизод 9 - Измамник в лабораторията
2008-11-12

Тяло е намерено по време на тренировка за внезапна полицейска проверка и Буут и Бренън отиват да разследват. Второ тяло е намерено, водейки екипът по грешна следа, докато се опитват да открият убиеца или убийците. Междувременно, Бренън излиза на среща с по-малкия брат на Буут, Джаред, който току-що се е преместил в града, за да работи в Пентагона.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пътник в микровълновата
Епизод 10 - Пътник в микровълновата
2008-11-19

Мирният полет на Бренън и Буут до Китай, където Бренън трябва да идентифицира праисторически останки, е прекъснат, когато напълно сварено човешко тяло е намерено в огромната микровълнова печка на самолета. Буут и Бренън използват високотехнологичното оборудване на Бренън, за да изпратят доказателства до Джеферсън за разучаване. Те откриват, че жертвата е писателка, която пишела изобличаваща статия за пилотите на самолети, и трябва да се надпреварват с времето, за да разрешат случая преди самолетът да кацне и те да загубят юрисдикцията си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Отвяни кости
Епизод 11 - Отвяни кости
2008-11-26

Бащата на Бренън, Макс, получава учителско място в Джеферсониън. Когато той започва да помага в разрешаването на настоящето убийство, Бренън е осезаемо обезпокоена от внезапното му присъствие в професионалния ѝ живот.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Двойни неприятноти във Флорида
Епизод 12 - Двойни неприятноти във Флорида
2009-01-22

Смъртта на сиамски близначки, които работели в цирк, се разследва. Разследването кара Бренън и Буут да отидат там под прикритие с номер на Канадски ножохвъргачи, и също така кара Буут да се изправи лице в лице с клоун.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пожар на леда
Епизод 13 - Пожар на леда
2009-01-22

Тялото на рибар е намерено в езеро и Буут е един от заподозрените. Жертвата и Буут играели хокей заедно. Разследването поема агентката от ФБР Пейтън Перота. По време на разпита прехвърчат искри между нея и Буут. Междувременно, Бренън ще се изяви във фигурното пързаляне.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Затвореният герой
Епизод 14 - Затвореният герой
2009-02-05

Буут е отвлечен от Гробаря и екип в Джеферсън трябва да го намери преди да е станало прекалено късно. Междувременно, доказателства от случая на Гробаря изчезват и Бренън и Ходжинс за заподозрените.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Принцесата и крушите
Епизод 15 - Принцесата и крушите
2009-02-19

Екипът разследва конгрес по научна фантастика, когато жена в средновековна рокля на принцеса е намерена убита. Когато гърбът на Буут е наранен, агент Пейтън Перота отново се появява, за да помогне.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пяна по косите
Епизод 16 - Пяна по косите
2009-03-12

Екипът има много малко време да разбере какво се е случило на убит продавач на коли, преди пенещите му се кости напълно да се разпаднат.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Сол в раната
Епизод 17 - Сол в раната
2009-03-19

Бренън и Буут разследват смъртта на 16-годишно бременно момиче, която била намерена в купчина улична сол. По време на разследването, те разкриват гимназиалният \"пакт на бременните\" между жертвата и някои приятелки-волейболистки.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Докторът в бърлогата
Епизод 18 - Докторът в бърлогата
2009-04-02

Екипът разследва убийството на бившият годеник на Кам, чеито тяло било намерено в клетката на тигъра в зоопарка. Суийтс и Анджела хипнотизират един от заподозрените в убийството.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Науката на физиката
Епизод 19 - Науката на физиката
2009-04-09

В известен център за изследвания в областта на физиката, е открито парче от метеорит в ухото на труп, чийто смазани останки са намерени в торба за боклук. Бащата на Анджела се връща и иска отмъщение.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пепеляшка в картон
Епизод 20 - Пепеляшка в картон
2009-04-15

Женско тяло е намерено в център за рециклиране, вързано в стек с картони. Екипът е извикан, за да разследва. Междувременно Буут и Бренън отиват при приятелката на Суитс в магазин за булчински рокли, но тя е там с друг мъж.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Насилие на кръст
Епизод 21 - Насилие на кръст
2009-04-16

Екипът се потапя в света на метъла, за да разкриe убиеца на басиста на дет метъл банда. Скелетът на басиста е използван като сценичен декор на банда в Норвегия. Суитс работи по книгата, която пише за Бренън и Буут.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Двойната смърт на покойника
Епизод 22 - Двойната смърт на покойника
2009-04-20

Сътрудник в  Джеферсън умира от сърдечна недостатъчност. Бренън вижда тялото и е убедена, че смъртта му не е нещастен случай. Тя моли Буут да ѝ помогне да откраднат тялото, за да го изследва и мистерията около смъртта му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момичето с маската
Епизод 23 - Момичето с маската
2009-04-23

Сачи - сестрата на Кен - детектив, приятел на Буут от Япония, изчезва няколко месеца след пристигането си в САЩ. След като намират отсечената глава на Сачи, Кен се присъединява към Бренън и Буут, за да разкрият убиеца.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бобър във видрата
Епизод 24 - Бобър във видрата
2009-04-30

Буут и Бренън разследват случая на член на братство, наречено Бобрите. Тялото му е открито в костюм на училищен талисман от противников отбор. Междувременно Буут помага на брат си Джаред в търсенето на нова работа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Критикът в каберне
Епизод 25 - Критикът в каберне
2009-05-07

Екипът е повикан, за да разкрие убийството на винен критик, който бил намерен в бъчва. След като е решила, че иска да има бебе, Бренън шокира Буут като го моли той да бъде баща на детето ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Краят в началото
Епизод 26 - Краят в началото
2009-05-14

Във финала на четвърти сезон, е открит труп в популярен нощен клуб, наречен Лабораторията. Екипът има необичайната задача да се присъедини към персонала на заведението и да раздаде справедливост в този така чакан епизод.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+3351
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Още препоръчани филми:
Bones Season 5 / Кости Сезон 5 (2009)

Bones Season 5
Кости Сезон 5

Bones Season 5 / Кости Сезон 5 (2009)
2009 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Bones Season 6 / Кости Сезон 6 (2010)

Bones Season 6
Кости Сезон 6

Bones Season 6 / Кости Сезон 6 (2010)
2010 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Bones Season 8 / Кости Сезон 8 (2012)

Bones Season 8
Кости Сезон 8

Bones Season 8 / Кости Сезон 8 (2012)
2012 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Bones Season 9 / Кости Сезон 9 (2013)

Bones Season 9
Кости Сезон 9

Bones Season 9 / Кости Сезон 9 (2013)
2013 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Bones Season 10 / Кости Сезон 10 (2014)

Bones Season 10
Кости Сезон 10

Bones Season 10 / Кости Сезон 10 (2014)
2014 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...