Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Fringe Season 3
Експериментът Сезон 3
2010 HD Фантастика Драма Фентъзи Сериали
22 x 42 мин. 8.5 92 647

Fringe Season 3 / Експериментът Сезон 3 (2010)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Fringe Season 3 / Експериментът Сезон 3 (2010)
Жанр Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Държава САЩ
Година 2010   22 x 42 мин.
Режисьор Дж. Дж. Ейбръмс
Актьори Джошуа Джаксън, Ланс Редик, Кирк Асевадо, Анна Торв, Джон Нобел

Fringe разкрива историята на специален агент от ФБР Оливия Дънам, учен Уолтър Бишъп и неговия син Питър Бишъп, които разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация, невидимост, съживяване и т.н.). По целия свят, серия от явни експерименти всички водещи към нещо голямо наречено "Схемата", се случват без логично обяснение за това, което ги причинява. Оливия, Питър и Уолтър са натоварени с разследването на тези странни събития за да определят, какво всъщност ги предизвиква. Връзка към "Схемата" има компания наричана "Масив Дайнамик", която е водеща изследователска компания притежаваща патенти за голям брой технологии от голямо значение.
Виж всички сезони на Експериментът тук:
+2745Кадър от епизод {title}
Епизод 1 - {title}
2010-09-23

Действието се развива почти изцяло в алтернативната вселена.

След като Оливия от нашата вселена остана в алтернативната вселена, тя е подложена на медицински процедури, с цел да подменят нейните спомени, с тези на алтернативната Оливия. По време на една от процедурите, тя успява да избяга, но не за дълго. Принуждава шофьор на такси на име Хенри да я закара до операта, за да се прибере. Но закъснява за малко и операта вече е под карантина. Постепенно медикаментите започват да действат на паметта ѝ, и тя се прибира в къщата при майка си. След това нейните спомени се променят напълно и тя ще се присъедини към Алтернативния екип на \"Експериментът\". Но шофьорът на таксито вижда това. През това време Питър и Уолтър Бишъп в нашата вселена не знаят, че Оливия до тях е алтернативната (наречена още Боливия).

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 2 - {title}
2010-09-30

Действието се развива в нашата вселена.

Наемници на Нютон търсят и намират кутия. След като я намират, те я отварят, но това причинява смъртта им. Един обаче оцелява, защото е глух и взима кутията със себе си. Уолтър и Нина Шарп се срещат в Масив Дайнамик, за да получат завещание от д-р Улиям Бел и там др. Бишъп получава ключ от сейф. Боливия (алтернативната Оливия) започва да търси кутията сама като не взима със себе си Питър. Глухият разбира, че тя е представител на властите и се свързва с нея, за да предаде кутията. След това Нютон носи кутията на една станция на метрото и я оставя там. Екипът е повикан на мястото. Междувременно Уолтър разбира, че кутията причинява смъртта като създава специфичен звук. Питър решава да прибере кутията и когато я вижда разбира, че това е част от оръжието от Алтернативната вселена. Уолтър Бишъп проверява какво има в сейфа и разбира, че Уилиям Бел му е оставил Масив Динамик. В края на епизода Боливия отива в стаята с пишештата машина, за да контактува с алтернативната вселена и докладва, че Питър е започнал работа по проекта. Получава заповед да започне да обработва Д-р Бишъп.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 3 - {title}
2010-10-07

Действието се развива в алтернативната вселена.

Уолтърнат разказва на Бройлс защо са променили спомените на агент Дънам и са я приобщили към отдела. Тя има способност да прескача между вселените без опасни последствия и той иска да разбере тази нейна способност, за да спечели войната. Екипът разследва поредица от инциденти, които нарушават статистическите закони.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 4 - {title}
2010-10-14

Действието се развива в нашата вселена.

Щатски сенатор претърпява катастрофа и е приет в болница. Нютон отива в болницата да прибере сенатора, защото той е от сменящите формата си, но не успява. Тялото на сенатора е закарано в Масив Динамик и там др. Бишъп прави опити да изкара информация от него. Междувременно Питър говори с Боливия и ѝ разкрива, че е забелязал промяна в нейното поведение след като са се върнали от алтернативната вселена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 5 - {title}
2010-11-04

Действието се развива в алтернативната вселена.

Екипът разследва пробив в сигурността на карантинна зона, след като разбират, че някой е успял да извади човек от кехлибара. Уолтърнат разкрива на Бройлс, че хората попаднали в тези зони са живи, но не може да се позволи изваждането им, защото ще се наруши структурната цялост на кехлибара. Уолтърнат и Брендън вкарват Оливия Дънам в резервоара с вода, за да изследват нейната способност да преминава в другата вселена. При този експеримент тя успява да премине в нашата вселена за малко и попада в магазин за сувенири. При разследването на инцидента с карантинната зона, Оливия отново халюцинира Питър и той ѝ помага в разследването. Убеждава я, че тя е от другата вселена и й казва че племенницата й има рожден ден днес. След този разговор тя изявява желание да се върне отново в резервоара за още един експеримент и отново преминава в нашата вселена. Обажда се по телефона и чува гласът на племенницата си Ела. След като я изкарват от резервоара, тя лъже и казва, че този път не се е получило, а Уолтърнат и Брендън намират, че в мозъка ѝ има някакъв латентен химикал.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 6 - {title}
2010-11-11

Действието се развива почти изцяло в нашата вселена.

Екипът разследва феномен, причинил амнезия на хора, който са слушали радио излъчване. Уолтър продължава да пречи на Питър да работи върху частта от машината от алтернативната вселена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 7 - {title}
2010-11-18

Действието се развива почти изцяло в алтернативната вселена.

Отделът разследва случай на отвличане на дете. Оказва се, че престъплението е извършено от човек, който е познат с други отвличания на деца в миналото. Едно от отвлечените деца е синът на полковник Филип Бройлс. Оливия Дънам вече е сигурна, че тя не е от този свят и търси помощ от шофьора на таксито Хенри.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 8 - {title}
2010-12-02

Действието се развива едновременно и в двете вселени.

След като Питър Бишъп получава анонимно обаждане през нощта със съобщение, че Оливия Дънам е заседнала в алтернативната вселена, той тества Боливия с гръцкия израз \"Бъди по-добър човек от баща си“. Тя разбира, че е разкрита, отива в магазина с пишещата машина и иска изтегляне.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 9 - {title}
2010-12-09

Действието се развива в нашата вселена.

Отделът разследва убийства, чийто извършител взима органи от жертвите. Оливия Дънам се връща на работа в отдела. Питър разкрива на Оливия, че е имал интимни отношения с Боливия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 10 - {title}
2011-01-21

Действието се развива в нашата вселена.

Синът на Роско Джойс, Боби Джойс, го посещава в старческия дом, но той би трябвало да е починал през 1985 година. Оказва се, че той е доведен от наблюдателя Септември, за да остави съобщение за Уолтър. Роско Джойс е музикант в любимата група на Уолтър - Violet Sedan Chair. Уолтър се заема със случая, за да помогне на Джойс да си спомни какво му е казал Боби, когато го е посетил.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 11 - {title}
2011-01-28

Действието се развива в нашата вселена.

Масив Дайнамик помагат на екипа да разследват машината за унищожение - артефакт, който се предполага, че е оставен от Първите хора. Уолтър се притеснява за Питър, защото го изследват, за да се разбере защо машината реагира на присъствието му. Същевременно някой убива шейпшифтъри и вади диска с информацията, събрана през съществуването им. Това допълнително натоварва екипа, докато не се стига до шокиращо разкритие.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 12 - {title}
2011-02-03

Действието се развива в нашата вселена.

Екипът е изпратен да разследва био-атака, при която мъж бива убит и остава без нито една кост в тялото си. Заподозреният е в кома и екипът разчита на телепатичните възможности на едно от кортексифановите деца, върху които Уолтър е правил експерименти. Междувременно, Нина Шарп разследва Първите хора, което отново я води при Сам Уайс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 13 - {title}
2011-02-11

Действието се развива в алтернативната вселена.

Отсъствието на алтернативния агент Бройлс има своя ефект върху екипа. Те същевременно разследват био-тероризъм с насекоми, създадени и излизащи от тялото на човек. Уолтърнат е решен да спаси своята вселена, но осъзнава, че има граници, които той не би посмял да премине.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 14 - {title}
2011-02-18

Действието се развива в нашата вселена.

Екипът разследва случай, водещ до скоро овдовяла жена, а същевременно Питър и Оливия се опитват да поправят отношенията си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод {title}
Епизод 15 - {title}
2011-02-25

Сюжетът се развива и в двете вселени през 1985 г., след отвличането на Питър.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+2745
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Ако харесвате Fringe Season 3 / Експериментът Сезон 3 (2010) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Fringe Season 1 / Експериментът Сезон 1 (2008)

Fringe Season 1
Експериментът Сезон 1

Fringe Season 1 / Експериментът Сезон 1 (2008)
2008 САЩ Драма Фентъзи Сериали
Fringe разкрива историята на специален агент от ФБР Оливия Дънам, учен Уолтър Бишъп и неговия син Питър Бишъп, които разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация,…
Fringe Season 4 / Експериментът Сезон 4 (2011)

Fringe Season 4
Експериментът Сезон 4

Fringe Season 4 / Експериментът Сезон 4 (2011)
2011 САЩ Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Fringe разкрива историята на специален агент от ФБР Оливия Дънам, учен Уолтър Бишъп и неговия син Питър Бишъп, които разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация,…
Fringe Season 2 / Експериментът Сезон 2 (2009)

Fringe Season 2
Експериментът Сезон 2

Fringe Season 2 / Експериментът Сезон 2 (2009)
2009 САЩ Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Fringe разкрива историята на специален агент от ФБР Оливия Дънам, учен Уолтър Бишъп и неговия син Питър Бишъп, които разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация,…
Fringe Season 5 / Експериментът Сезон 5 (2012)

Fringe Season 5
Експериментът Сезон 5

Fringe Season 5 / Експериментът Сезон 5 (2012)
2012 САЩ Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Fringe е американски сериал и четвъртата продукция на Дж. Дж. Ейбрамс (Felicity, Alias, Lost), както и неговото сътрудничество с Роберто Орчи и Алекс Кърцман (Alias, Mission Impossible III, Star…
Moebius (1996)

Moebius (1996)

Moebius (1996)
1996 Аржентина Фантастика Филми
Буенос Айрес, Аржентина. Подземната система на метрото се разраства непрекъснато, превръщайки се в лабиринт, чийто коридори никой не може да опише с точност. Настъпва ден, в който из дебрите на този…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...