гледай филми онлайн
Стани наш Фейсбук фен!Посетете .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!
Екшъни
Divergent / Дивергенти (2014)
Шпион/ Шпионин (2012)
Meteor / Метеорит (2009)
Elysium / Елизиум 2013
The Raid 2: Berandal / Операцията 2 (2014)
The Wolverine / Върколакът 2013
Pacific Rim / Огненият пръстен 2013
Meteor / Метеорит (2009)

Сблъсък на гигантски космически обекти обрича Земята на сигурна смърт. Откъснали се от тях метеорити с огромна скорост приближават планетата. Вече няколко часа се изсипват небивали метеоритни дъждове. Ученият Дениъл Леман (Кристофър Лойд) и асистентката му Имоджин Онийл (Марла Соколоф) се надпреварват с времето, за да предоставят жизненоважна информация на д-р Читуйн (Джейсън Александър), единственият който е в състояние да предотврати предстоящото разрушение. Сред хаоса детектив Джак Кроу (Били Кемпбъл) отчаяно търси психясалия си бивш партньор Келвин Старк (Майкъл Рукър), търсещ отмъщение срещу баща му полицейски началник Кроу (Стейси Кийч), който се занимава с паниката в малкото градче, докато метеоритната буря продължава...

Meteor / Метеорит (2009)

Шпион/ Шпионин (2012)

Пролетта на 1941 г. В центъра на Москва се разгръща напрегнат двубой между двете разузнавания. Тайната операция на Хитлер е с цел да дезинформира Сталин за плановете за нападение на Германия срещу Съветския съюз. Цялата машина на комисариата на Държавна сигурност е безсилна да издири най-добрия агент от разузнаването на Абвера – жестокия и неуловим Васер.

Шпион/ Шпионин (2012)

Divergent / Дивергенти (2014)

"Дивергенти" е вълнуващо екшън приключение в един свят, в който хората са разделени на различни фракции въз основа на човешките добродетели. Трис Прайър (Шайлийн Уудли) е предупредена, че е различна (дивергентна) и никога няма да може да стане част от някоя от групите.

Divergent / Дивергенти (2014)

Crossworlds / Кръстопът на световете (1996)

Хлапе от Лос Анджелис разбира, че неговият баща е бил от друго измерение, намиращо се между светове. Медальонът, който носи на врата си, е ключът към мястото, където се кръстосват световете, а хората, убили баща му, го искат. Те изпращат атентатори да убият момчето и да вземат медальона, който се поставя в спектър. Който притежава и двете части - медальона и спектъра, ще властва над световете. Хлапакът не може да разбере откъде идват всичките тези хора, които искат да го убият и точно когато го залавят, на помощ му се притичват красива блондинка и загадъчен странник, които са изпратени да го защитават и да му помогнат да си спомни откъде всъщност е и какви способности владее! Следва битка между измерения, в която който победи, ще има власт над спектъра и света!

Crossworlds / Кръстопът на световете (1996)

Wheels on Meals / Закуска на колела (1984)

Двама китайци /Чан и Биао Юен/ си изкарват прехраната като стопанисват каравана за продажба на бърза закуска в Испания. Чан е ленив и флегматичен шегаджия, докато Юен е спретнат и отговорен перфекционист.

Wheels on Meals / Закуска на колела (1984)

From Paris with Love / От Париж с любов (2010)

Джеймс Рийз работи като личен асистент на американския посланик в Париж.
Заради позицията му, с него се свързват хора от специалните служби, за които той извършва малки услуги с надеждата, че един ден ще може да стане истински таен агент.

From Paris with Love / От Париж с любов (2010)

RoboCop 2 / Робокоп 2 1990

Корумпирана бизнесдама се опитва да отстрани Робокоп за сметка на своя киборг...

RoboCop 2 / Робокоп 2 1990

Appleseed / Епълсийд (2004)

2131 година. Ядрената война, почти унищожила човечеството е приключила. Победители няма. Войник от специалните части Дюнан Нат оживява и при неясни обстоятелства попада в града Олимп, който е станал център на земята. Бившето и гадже Бриареос, губи тялото си в сраженията за Северна Африка и става киборг. Половината население на Олимп са специално отбрани хора, кибернетично модифицирани и подобрени биориоди. Природата им е такава, че изключва социалните конфликти и нестабилността. Градът и населението му се контролират от управляващ елит и Гея - кибер мозък. Кои са биориодите, дали Олимп е утопия, за която е мечтало раздираното от конфликти човечество? Или точно в Гея е причината за колапса на човечеството?

Appleseed / Епълсийд (2004)

Turn It Up / Засили го (2000)

Младият рапър от Бруклин Даймънд се опитва да стане звезда. Приятелят му Гейдж се изявява като негов мениджър. За да направят демо запис им трябват пари и затова те търгуват с наркотици за Мистър Би. Но за няколко дни животът на Деймънд рязко се променя. Отначало неочаквано умира майка му, после се появява баща му, който е напуснал семейството преди 12 години, а сега иска да възстанови отношенията със сина си, а приятелката на Даймънд Киа му съобщава, че е бременна и иска да знае готов ли е да стане баща. По това време Гейдж участва в грабеж и получава голяма сума, с която могат да запишат цял албум. Обаче се изяснява, че парите принадлежат на Мистър Би и той, разбира се, иска да си ги получи обратно.

Turn It Up / Засили го (2000)

The 12 Disasters of Christmas / Знамение за края на света (2012)

В навечерието на Коледа в небето се появява зловеща тъмна звезда, сякаш е знак за началото на Страшния съд. Веселите празници са заплашени да се превърнат в най-страшното време за човечеството, ако се изпълнят древните пророчества на Маите. Нима всички тези бедствия ще доведат до унищожението на света...

The 12 Disasters of Christmas / Знамение за края на света (2012)

Drive Hard / Карай бясно (2014)

Томас Джейн (“Синята бездна”) изпълнява главната роля на бившия състезател от “Формула 1” и настоящ инструктор по шофиране Питър Робъртс.
По време на поредния си работен ден Питър е отвлечен от мистериозния крадец Саймън Келър (в ролята Джон Кюсак) и принуден да участва в извършването на дързък банков обир.

Drive Hard / Карай бясно (2014)

Arctic Blue / Арктически синдром (1993)

Вихрено преследване в снеговете на Аляска.Сблъсък на противоположни идеи и силни характери на фона на суровата природа .

Arctic Blue / Арктически синдром (1993)

Appleseed Alpha / Проект Алфа (2014)

Базиран на комикс от създателя на Ghost in the Shell, филма разказва за младата жена-войн Дюнан и нейния партньор – киборгът Бриареос, които се борят за оцеляването си. Действието се развива в пост-апокалиптичния Ню Йорк, преживял 3-та Световна Война, където двамата войници търсят спасение за човешката раса – легендарния град Олимп.

Appleseed Alpha / Проект Алфа (2014)

The Amazing Spider-Man 2 / Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)

Винаги сме знаели, че най-важната битка на Спайдър-мен е със самия него: борбата между обикновения живот на Питър Паркър и невероятните отговорности на Спайдър-мен. Но в „Невероятният Спайдър-мен 2“, Питър Паркър ще открие, че му предстои още по-голям сблъсък.Страхотно е да бъдеш Спайдър-мен (Андрю Гарфилд). За Питър Паркър е неповторимо усещане да прескача между небостъргачите, прегърнал ролята си на герой и да прекарва дните си с Гуен (Ема Стоун). Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро (Джейми Фокс), Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. Със завръщането на стария си приятел Хари Озбърн (Дейн ДеХаан), Питър ще осъзнае, че всички негови врагове имат едно общо нещо: ОзКорп.

The Amazing Spider-Man 2 / Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)

Mural / Фреска (2011)

Джу Сяолиен пътува към столицата, за да се яви на изпит. По време на пътуването спира с придружителите си в храм, където става чудо. Фреските на стените оживяват и ги пренасят в приказна страна. Там той и спътниците му се сблъскват с феи и магии, с любов и омраза, приятелство и предателство, с рай и ад и...

Mural / Фреска (2011)

Hijacked / Похитен (2012)

Плановете на специалния агент Рос за сдобряване с бившата му годеница се провалят, когато тя се качва на частен самолет, който е похитен от терористи. Оказва се, че похитителите са същите хора, които работят за преследвания от Рос опасен криминален бос.Без да има време да информира своя екип, Рос си проправя път до самолета, качва се на борда и се впуска в битка за спасение на жената която обича.

Hijacked / Похитен (2012)

Hard to Kill / Труден за убиване (1990)

Стивън Сегал е в ролята на Мейсън Сторм - талантлив детектив от полицейския участък в Лос Анжелис. След като открива следите на тежко престъпление, в което са замесени имената на амбициозен политик и член на собствения му полицейски участък, Сторм е връхлетян от голямо нещастие. Домът му е нападнат от наемни убийци, които застрелват жена му пред очите му. Той самият е ранен и изпада в кома. Детективът е оставен в болница под прикритие, за да бъде предпазен от преследвачите.

Hard to Kill / Труден за убиване (1990)

Grupo 7 / Група 7 (2012)

Новосформираният полицейски екип 7 има нелека задача – да изчисти напълно улиците от плъзналите навсякъде нарко-мрежи и трафиканти и едновременно с това да неутрализира корумпираните политици и градски управници, чиито действия спъват развитието на големите градове в Испания.

Grupo 7 / Група 7 (2012)

Coursier / Куриерът (2010)

От парижките гета до луксозните магазина по „Шанз Елизе”, от мръсните тротоари до лъскавите галерии… Това е ежедневието на Сам. Той е куриер, който бърза със своя скутeр за поредната спешна доставка. Но проблемите се сипят над главата му всяка минута – шефът му никога не е доволен, колегите му винаги имат повече изпълнени поръчки от него, а полицаят (в случая баща му) всеки път ще намери нещо, за което ще се заяде. Единственият човек, който държи на Сам е приятелката му, Надя. Но днес и тя може да го разкара,ако не се появи навреме за сватбата на сестра й. А Сам има още една поръчка, но намесата на престъпната организация "Сфера" и на тайните агенти може да попречат на нейното изпълнение. Изпълнение, от което зависи и професионалният и личният живот на куриера! И не само неговият!

Coursier / Куриерът (2010)

Carlito's Way: Rise to Power / Пътят на Карлито: Издигането (2005)

Филмът разказва за младостта на знаменития гангстер Карлито Бриганте. Движен от жаждата си за власт и прелъстен от бруталния подземен свят на Ню Йорк, младият Карлито е въвлечен в един свят на алчност, жестокост и мъст. С помощта на двама свои приятели, Карлито е на път да се превърне в най-влиятелния престъпен бос в испанския Харлем. Но той бързо научава, че за да се задържиш на върха, трябва да си верен на приятелите си и безмилостен към враговете си...

Carlito's Way: Rise to Power / Пътят на Карлито: Издигането (2005)Най-гледани филми този месец:

Transcendence / Превъзходство (2014)
Hercules Reborn / Прероденият Херкулес (2014)
Sabotage / Саботаж (2014)
Godzilla / Годзила (2014)
Swelter / Жега (2014)
Need for Speed / Жажда за скорост (2014)
Divergent / Дивергенти (2014)