гледай филми онлайн
Стани наш Фейсбук фен!Посетете .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!
Екшъни
Elysium / Елизиум 2013
The Wolverine / Върколакът 2013
Pacific Rim / Огненият пръстен 2013
A Good Day To Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013)
Iron Man 3 / Железният човек 3 (2013)
G.I. Joe: Retaliation / G.I. Joe: Ответен удар (2013)
Pain and Gain / Кръв и пот 2013
Flyboys / Ескадрилата 2006

Да се издигнат високо над земята в крехък, лесно запалим биплан с открита кабина, да надделяват над по-добре екипирания самолет на противника и да знаят, че средната продължителност на живота в тяхната професия е от 3 до 6 седмици - такава е дръзката и героична задача на мъжете от ескадрилата „Лафайет”, първата американска ескадра от бойни пилоти, включили се доброволно в Първата световна война.

Flyboys / Ескадрилата 2006

Planet Of The Apes / Планетата на маймуните 2001

Годината е 2029. Мисиите на междузвездното разузнаване на станцията ОБЕРОН се изпълняват от шимпанзета-пилоти. В една от тези мисии, шимпанзето изгубва връзката и изчезва от радара. Безстрашният астронавт Лео Дейвидсън тръгва да го спасява, но след авария се приземява в джунглата на планета, която напомня Земята.

Planet Of The Apes / Планетата на маймуните 2001

El Rey / Кралят (2004)

Филмът разказва историята на Педро Рей и как той се превръща в най-големия контрабандист и наркотрафикант в Колумбия, предшественик на небезизвестния Пабло Ескобар. Мръсните пари корумпират политици, полицаи, дори и собственото му семейство. Действието се развива в началото на 70-те години на миналия век в град Кали (Колумбия).

El Rey / Кралят (2004)

Tigerland / Земя на тигри 2000

Дръзкият и обаятелен новобранец Роланд Боз (Фарeл) се присъединява към взвод от млади войници, които се подготвят да отпътуват за Виетнам. Независимостта и открито неподчинение на Боз предизвикват атаките и на войниците, и на комадващите офицери, които не могат да си позволят конфликт насред военни действия.

Tigerland / Земя на тигри 2000

Miami Vice / Маями Вайс (2006)

Рикардо Тъбс и Сони Крокет са две ченгета, които работят под прикритие във Флорида, опитвайки се да разнищят мрачния, корумпиран и опасен свят на търговията с наркотици. Но жегата в Маями се покачва, а Сони започва афера с Изабела, съпруга на трафикант на оръжия. Постепенно Крокет и Тъбс са принудени да оставят зад гърба си всякаква предпазливост, а границата между ченгетата и престъпниците се размива. „Маями Вайс” ще ви поведе на едно брутално, скоростно и изпълнено със зрелищен екшън пътуване в свят, където полицейските значки са безполезни, а куршумите по-убедителни от думите.

Miami Vice / Маями Вайс (2006)

Hidalgo / Идалго (2004)

Провеждано всяка година от векове състезанието „Огнен океан” е достъпно само за най-добрите и породисти арабски коне. До 1890 г., когато един богат шейх кани американския каубой Франк Хопкинс и мустанга му Идалго да се състезават срещу най-добрите ездачи бедуини, някои от които са твърдо решени да попречат на чужденеца да стигне до финиша.

Hidalgo / Идалго (2004)

Behind Enemy Lines / В тила на врага 2001

Джийн Хекман и Оуен Уилсън са героите в този експлозивен екшън-трилър, който ще ви държи в напрежение до самия си край.

Behind Enemy Lines / В тила на врага 2001

The Crow: City of Angels / Гарванът 2 - Града на ангелите (1996)

Преди време Аш Корвън и синът му Дани са били убити, защото стават свидетели на сделка с наркотици, при която единият от дилърите бива застрелян. Бандитите работят за боса от Лос Анджелис Юда Ърл.

The Crow: City of Angels / Гарванът 2 - Града на ангелите (1996)

Turbulence / Турбулентност (1997)

В навечерието на Коледа, когато всички празнуват със семействата си, Тери трябва да се приготви за поредния работен ден. Предстои и полет от Ню Йорк за Лос Анджелис и на пръв поглед нещата изглеждат спокойни, тъй като желаещите да летят в празничния ден са малко. Но настроението на стюардесата бързо се променя, когато на борда се качват група полицаи конвоиращи затворници. Сред тях е и осъденият на смърт сериен убиец Райън. Нещата допълнително се усложняват, когато самолетът преминава над турбулентна зона и на борда настъпват паника и хаос. На Тери й предстои най-тежкия полет в досегашната й кариера.

Turbulence / Турбулентност (1997)

Ladder 49 / Стълба 49 (2004)

Пожарникарите от 49-ти отряд са както огнеборци всекидневно спасяващи човешки животи, така и близки приятели и отдадени на семействата си съпрузи и бащи.

Ladder 49 / Стълба 49 (2004)

Sorcerer / Магьосникът (1977)

Група прокудени от обществото хора от различен произход и националност са принудени да работят за нефтодобивна компания в Южна Америка. Когато избухва пожар, който не може да бъде овладян, четирима от работниците получават възможността да спечелят достатъчно пари, за да се измъкнат. Условието е да транспортират на 300 километра през джунглата шест сандъка, пълни с престоял от години динамит, като използват два стари и почти негодни за целта камиони.

Sorcerer / Магьосникът (1977)

Thursday / Четвъртък (1998)

Бивш безкрупулен търговец на наркотици е загърбил черното си минало и живее в Хюстън щастливо женен, с хубав дом, спортна кола и сериозна работа като архитект. Всичко пропада в деня когато се появява негов стар приятел и съдружник от миналото. Носейки със себе си голямо количество хероин той е преследван от хладнокръвен детектив. Намесват се и няколко главорези. Оказва се, че всички се стремят да получат едно нещо-безценната дрога. Много кръв, напрегнати и същевременно комични ситуации създават един интересен филм.

Thursday / Четвъртък (1998)

The Crow 3: Salvation / Гарванът на спасението (2000)

Третата част от успешната поредица за Гарвана е вълнуваща притча за доброто и злото, наситена с много екшън и изненадващи обрати. “Гарванът на спасението” започва с екзекуцията на електрически стол на току-що навършилия 21 години затворник Алекс Корвис (Ерик Мейбиус).

The Crow 3: Salvation / Гарванът на спасението (2000)

Dawn of the Dragonslayer / Зората на убиеца на дракони 2011

Младият Уил и неговия баща живеят на спокойствие в планините без да бъдат притеснявани от случващото се в долините под тях. Но всичко се променя когато бащата на Уил бива убит от безмилостен дракон, който изненадващо напада техния дом.

Dawn of the Dragonslayer / Зората на убиеца на дракони 2011

Apocalypse Now / Апокалипсис сега 1979

Шокиращата визия на Копола за човешкото сърце на мрака е разкрита чрез странната лудост на Виетнамската война. Лейтенант Уилард (Мартин Шийн) получава заповед да издири и унищожи мистериозния полковник Курц (Марлон Брандо), който се е оттеглил дълбоко в джунглите.

Apocalypse Now / Апокалипсис сега 1979

Spawn / Споон (1997)

Преди той беше човек, сега е Споун (дяволско изчадие) в битка със силите на Злото по света и в себе си. Чрез необичайните си сили, той се бори да разкрие истината за своята идентичност и да осъществи съдбата си. Един от най-популярните и интригуващи герои от света на комиксите, Споун взривява екрана с ураган от фантастично въображение, екшън и романтика.

Spawn / Споон (1997)

Спираль / Спирала (2014)

Главният герой на историята - Алексей, талантлив програмист от Новосибирск, пристига в Москва и става член на затворен полулегален елитен клуб с име "Спирала". Като новак му провървява много. Той печели една след друга екстремални игри на клуба и получава луди хонорари. В него се влюбва такова момиче, за каквото даже не е мечтал. Но за един миг красивия свят около него рухва и той се забърква в големи неприятности. Обвиняват го в обир на банка, любимото момиче не вярва в неговата невинност и като капак на всичко - опитват се да го убият.

Спираль / Спирала (2014)

Strange Days / Странни дни (1995)

В Лос Анжелис, в навечерието на новото хилядолетие, бивше ченге, нелегално продаващо виртуални изживявания, отчаяно търси приятелката си, зарязала го заради гангстер.

Strange Days / Странни дни (1995)

Underworld / Подземен свят 2003

В продължение на векове, две раси еволюират, вкоренени дълбоко в човешката култура, но скрити още по-дълбоко от човешкото око- аристократичните и изтънчени Вампири и дивите и груби Вълци (върколаци).

Underworld / Подземен свят 2003

Crackerjack / Смахнатият Джак (1994)

Чикагското ченге Джак Уайлд / Томас Йън Грифит/ е на път да се побърка. Оцелявайки след опит за покушение, той е свидетел как вместо него убиват жена му и децата му.

Crackerjack / Смахнатият Джак (1994)Най-гледани филми този месец:

The Legend of Hercules / Легендата за Херкулес 2014
Klondike / Клондайк 2014
Snowpiercer / Снежен снаряд (2013)
Apocalypse Pompeii / Апокалипсиса Помпей (2014)
The Wrath of Vajra / Гневът на Вайра (2013)
In the Blood / В кръвта 2014
Спираль / Спирала (2014)