гледай филми онлайн
Стани наш Фейсбук фен!Посетете .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!
Екшъни
Godzilla / Годзила (2014)
Hercules Reborn / Прероденият Херкулес (2014)
Divergent / Дивергенти (2014)
The Amazing Spider-Man 2 / Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)
Elysium / Елизиум 2013
The Wolverine / Върколакът 2013
Pacific Rim / Огненият пръстен 2013
The Amazing Spider-Man 2 / Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)

Винаги сме знаели, че най-важната битка на Спайдър-мен е със самия него: борбата между обикновения живот на Питър Паркър и невероятните отговорности на Спайдър-мен. Но в „Невероятният Спайдър-мен 2“, Питър Паркър ще открие, че му предстои още по-голям сблъсък.Страхотно е да бъдеш Спайдър-мен (Андрю Гарфилд). За Питър Паркър е неповторимо усещане да прескача между небостъргачите, прегърнал ролята си на герой и да прекарва дните си с Гуен (Ема Стоун). Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро (Джейми Фокс), Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. Със завръщането на стария си приятел Хари Озбърн (Дейн ДеХаан), Питър ще осъзнае, че всички негови врагове имат едно общо нещо: ОзКорп.

The Amazing Spider-Man 2 / Невероятният Спайдър-Мен 2 (2014)

Divergent / Дивергенти (2014)

"Дивергенти" е вълнуващо екшън приключение в един свят, в който хората са разделени на различни фракции въз основа на човешките добродетели. Трис Прайър (Шайлийн Уудли) е предупредена, че е различна (дивергентна) и никога няма да може да стане част от някоя от групите.

Divergent / Дивергенти (2014)

Hercules Reborn / Прероденият Херкулес (2014)

Когато булката на млад мъж е отвлечена от зъл цар, той се обръща към Херкулес за помощ. Падналият герой е живял в изгнание, прокуден заради убийството на семейството му, но куража на младия мъж вдъхновява Херкулес. Заедно, те се борят за спасяване на булката и за честта на Херкулес.

Hercules Reborn / Прероденият Херкулес (2014)

Godzilla / Годзила (2014)

Най-култовото чудовище в историята се преражда в епичното екшън-приключение „Годзила”, продукция на Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures.

Godzilla / Годзила (2014)

Mural / Фреска (2011)

Джу Сяолиен пътува към столицата, за да се яви на изпит. По време на пътуването спира с придружителите си в храм, където става чудо. Фреските на стените оживяват и ги пренасят в приказна страна. Там той и спътниците му се сблъскват с феи и магии, с любов и омраза, приятелство и предателство, с рай и ад и...

Mural / Фреска (2011)

Hijacked / Похитен (2012)

Плановете на специалния агент Рос за сдобряване с бившата му годеница се провалят, когато тя се качва на частен самолет, който е похитен от терористи. Оказва се, че похитителите са същите хора, които работят за преследвания от Рос опасен криминален бос.Без да има време да информира своя екип, Рос си проправя път до самолета, качва се на борда и се впуска в битка за спасение на жената която обича.

Hijacked / Похитен (2012)

Hard to Kill / Труден за убиване (1990)

Стивън Сегал е в ролята на Мейсън Сторм - талантлив детектив от полицейския участък в Лос Анжелис. След като открива следите на тежко престъпление, в което са замесени имената на амбициозен политик и член на собствения му полицейски участък, Сторм е връхлетян от голямо нещастие. Домът му е нападнат от наемни убийци, които застрелват жена му пред очите му. Той самият е ранен и изпада в кома. Детективът е оставен в болница под прикритие, за да бъде предпазен от преследвачите.

Hard to Kill / Труден за убиване (1990)

Grupo 7 / Група 7 (2012)

Новосформираният полицейски екип 7 има нелека задача – да изчисти напълно улиците от плъзналите навсякъде нарко-мрежи и трафиканти и едновременно с това да неутрализира корумпираните политици и градски управници, чиито действия спъват развитието на големите градове в Испания.

Grupo 7 / Група 7 (2012)

Coursier / Куриерът (2010)

От парижките гета до луксозните магазина по „Шанз Елизе”, от мръсните тротоари до лъскавите галерии… Това е ежедневието на Сам. Той е куриер, който бърза със своя скутeр за поредната спешна доставка. Но проблемите се сипят над главата му всяка минута – шефът му никога не е доволен, колегите му винаги имат повече изпълнени поръчки от него, а полицаят (в случая баща му) всеки път ще намери нещо, за което ще се заяде. Единственият човек, който държи на Сам е приятелката му, Надя. Но днес и тя може да го разкара,ако не се появи навреме за сватбата на сестра й. А Сам има още една поръчка, но намесата на престъпната организация "Сфера" и на тайните агенти може да попречат на нейното изпълнение. Изпълнение, от което зависи и професионалният и личният живот на куриера! И не само неговият!

Coursier / Куриерът (2010)

Carlito's Way: Rise to Power / Пътят на Карлито: Издигането (2005)

Филмът разказва за младостта на знаменития гангстер Карлито Бриганте. Движен от жаждата си за власт и прелъстен от бруталния подземен свят на Ню Йорк, младият Карлито е въвлечен в един свят на алчност, жестокост и мъст. С помощта на двама свои приятели, Карлито е на път да се превърне в най-влиятелния престъпен бос в испанския Харлем. Но той бързо научава, че за да се задържиш на върха, трябва да си верен на приятелите си и безмилостен към враговете си...

Carlito's Way: Rise to Power / Пътят на Карлито: Издигането (2005)

The Package / Пратката (1989)

След приключване на Студената война суперсилите СССР и САЩ готвят споразумение за глобално намаляване на всички видове оръжия. Но група влиятелни военни работят по заговор да се наруши подписването на договора. И тайната война започва. Поръчкови политически убийства се случват едно след друго, загиват невинни хора.

The Package / Пратката (1989)

Death Warrant / Смъртна присъда (1990)

Жан-Клод ван Дам се превъплащава в ролята на канадски полицай минал под прикритие, за да открие кой е отговорен за поредица от убийства в затвора.

Death Warrant / Смъртна присъда (1990)

Safe House / Секретна квартира (2012)

Носителят на "Оскар" Дензъл Уошингтън и Райън Рейнолдс са главните изпълнители в екшън трилъра "Секретна квартира". Уошингтън играе Тобин Фрост - най-опасния ренегат от ЦРУ, който се завръща под прицела на агенцията, след като е прекарал в бягство цяло десетилетие. На оперативен агент новак Уестън (Рейнолдс) е наредено да отиде с него в секретна квартира в Южна Африка. Когато тя е нападната от наемници, новакът също е принуден да избяга. Двамата съюзници по неволя трябва да останат живи достатъчно дълго, за да разкрият кой иска смъртта им.

Safe House / Секретна квартира (2012)

Returner / Завръщане (2002)

След като извънземна атака заплашва да унищожи човешката раса, Мили (Ане Сузуки) се завръща във времето от 2084 г в месец октомври 2002 г. Мисията й е да предотврати неизбежното изтребление на човечеството...

Returner / Завръщане (2002)

Red Scorpion / Червеният скорпион (1988)

Той е човешка машина за убиване. Обучен да оцелява, обучен да убива, програмиран да разрушава. Той игра по тяхните правила, до сега. Те си мислеха че може да го контролират, нека помислят отново... Руски агент на ГРУ (Лундгрен) е изпратен в пустинята да намери и отстрани чернокож революционер, но видял много кръв, несправедливост и избиване на невини хора, руската тренирана, бойна машина минава на страната на бежанците, борещи се за справедливост...

Red Scorpion / Червеният скорпион (1988)

Jersey Shore Shark Attack / Крайбрежието Джърси: Нападение на акули (2012)

Стотици хора се готвят да отпразнуват четвърти юли по крайбрежието на Джърси. Така очакваният празничен уикенд се превръща в кошмар, когато стотици огромни бели бичи акули приближават брега.

Jersey Shore Shark Attack / Крайбрежието Джърси: Нападение на акули (2012)

The Green Barets / Зелените барети 1968

Те са елитна група войници от специалните части, обучени в техника за водене на неконвеционални бойни действия - и са в центъpa на екшъна в първия игpaлен филм на Холивуд за Виетнамската война: "Зелените барети". Джон Уейн едновременно участва и режисиpa пресъздаването на американския опит във Виетнам, базиpaн на романа на Робин Мур. Уейн лично написва до президента Линдън Джонсън молба за военна помощ за продукцията - и получава повече от достатъчно муниции, за да престави внушителен спектакъл. Войниците във филма прилягат към изпитаните и реалистични обpaзи от paнните бойни класики на Уейн като "Завръщане в батан" и "Пясъците на Иво Джима". Техните герои са вечни.

The Green Barets / Зелените барети 1968

Соловей Разбойник (2012)

Историята на дръзкия романтик Севастиян Григориевич Соловьев, който по зова на сърцето тръгва по стръмния път на грабежа. И докато секретните служби, предвождани от агент 00 ... ох, само Н7 се опитват да ликвидират бандата на Соловей-Разбойник, той, със свойствената му енергия и нахалство, възстановява справедливостта в родния си край. Но рано или късно, на всяка приказка идва краят….

Соловей Разбойник (2012)

R2B: Return to Base / Завръщане в базата (2012)

Южно-корейският пилот от елитните въздушни части "Черните ангели" Те Хун е прехвърлен в боен отряд, след самонадеяна и опасна демонстрация на авиошоу. Още от първия ден след прехвърлянето му във F15K той среща Чол Хи, лидерът на бойния отряд. Те Хун е бунтар по дух, докато Чол Хи е изключително дисциплиниран и не излиза извън рамките на правилата. Естествено двамата влизат в конфликт почти веднага.

R2B: Return to Base / Завръщане в базата (2012)

The Jensen Project / Проектът Дженсън (2010)

След 16 годишно отсъствие Клеър и Мат Томпсън са повторно въведени в "Проект Дженсън" - тайна подземна общност от гении, занимаваща се с разрешаването на най-трудните проблеми на света. Заедно със сина им, Броуди, те помогнат в изследванията и потенциално опасните технологии да не попаднат в неподходящи ръце...

The Jensen Project / Проектът Дженсън (2010)Най-гледани филми този месец:

The Raid 2: Berandal / Операцията 2 (2014)
Transcendence / Превъзходство (2014)
Iceman / Леденият страж (2014)
La Belle Et La Bete / Красавицата и Звяра (2014)
Sabotage / Саботаж (2014)
Godzilla / Годзила (2014)
Swelter / Жега (2014)