гледай филми онлайн
      

Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
18 x 45 мин. 7.5 10 975
Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
[xfgiven_winner]
[/xfgiven_winner]

Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Loading...
Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)

Nicole Beharie
"Lt. Abbie Mills"

Lyndie Greenwood
"Jenny Mills"

Zach Appelman
"Joe Corbin"

Nikki Reed
"Betsy Ross"

Lance Gross
"Daniel Reynolds"

Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството. Добре дошли в Sleepy Hollow, вълнуващата нова мистериозна приключенска драма от създателите/изпълнителните продуценти Алекс Кърцман и Роберто Орки (Star Trek, Transformers, Fringe).

В тази модерна версия на класиката от Уошингтън Ървинг, Икабод Крейн (Том Майсън /Salmon Fishing in the Yemen/) е съживен, за да разгадае мистерия, чиито корени се крият още в създаването на САЩ. Съживен с Икабод е и безглавият конник, който избива хора в модерния Слийпи Холоу. Свързан с безглавия конник чрез кръвна магия, направена по време на Американската революция, Икабод бързо осъзнава, че спирането на конника е само началото и че конникът е едва първия от четиримата конници на Апокалипсиса. Докато Икабод се намира в модерния Слийпи Холоу, той открива град и свят, който вече не разпознава. Това, което е брутално познато, са Конниците и неговото желание да унищожи тези безсмъртни същества. Това е мисия, която трябва да приключи бързо, след като конниците вече са убили шериф Аугуст Корбин (Кланси Браун /Cowboys & Aliens, Carnivale/). Той е бил и като ментор, и като баща на детектив Аби Милс (Никол Бехари /Shame, American Violet/), млад полицай, чиито собствени свръхестествени преживявания ѝ помагат да изгради необичайна връзка с Икабод. Но главата на полицията в Слийпи Холоу, капитан Франк Ървинг (Орландо Джоунс /The Chicago 8, Drumline/) не вярва на нищичко от това.

Всъщност единственият, който е на страната на Аби, е Икабод. Неговото обширно познание от първа ръка по тайната Американска история, заедно с нейните страхотни умения в профилирането и модерното оценяване на риска, ще сформират един отличен екип, опитващ се да спре злото. Заплетеното минало на Икабод и Аби, от включването на Икабод в мощното и тайно общество на Масоните и появяването на духа на жена му, Катрина (Катя Уинтър /Dexter/), до виденията от деството на Аби, ще им помогне да разрешат сложните пъзели на Слийпи Холоу с цел да спасят бъдещето му. Докато историята се повтаря, странната двойка ще използва истинските истории и големите тайни, на които тази нация е основана, докато се опитват да спрат все по-силен кръг на злото.

Ключови думи от сюжета: ад пътуване във времето риба на сухо жена-полицай магия призрак фолклор борбата свръхестествени

Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)

Ако харесвате Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014) гледайте още:
Кадър от епизод Това значи война
Епизод 1 - Това значи война
2014-09-22

Хенри се заема да открие Джийна Кей, за да помогне на Молох да избяга от Чистилището. Икабод опитва да се освободи от гробницата си, а Джени трябва да избяга от хесенците, които я държат заради Хенри.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Сроден
Епизод 2 - Сроден
2014-09-29

За да спаси Катрина, Икабод решава да използва оръжие, създадено от Бенджамин Франклин срещу конниците. Оръжие, опасно дори за своя притежател. Франк съобщава на властите, че жертвите са убити от демон, а Катрина решава да помогне на Ейбрахам.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Коренът на злото
Епизод 3 - Коренът на злото
2014-10-06

Икабод и Аби проследяват Хенри и откриват, че той използва монета от Юда, за да освободи мрака в хората, превръщайки ги в убийци. Междувременно Франк трябва да реши дали да остане, или да замине при семейството си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Върви, накъдето те пратя...
Епизод 4 - Върви, накъдето те пратя...
2014-10-13

Икабод и Аби търсят изгубено дете, чието изчезване е свързано със семейно проклятие. Ървинг започва да открива цената на договорката си с Хенри.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Хлипащата дама Хлипащата дама
Епизод 5 - Хлипащата дама Хлипащата дама
2014-10-20

Призракът на Хлипащата дама се насочва към жени, близки до Икабод. Той скоро открива, че това е призракът на жена от неговото минало, като следващата ѝ жертва е Катрина.

Гледай този епизод
Кадър от епизод  Бездната също те гледа
Епизод 6 - Бездната също те гледа
2014-10-27

Синът на шерифа се завръща и обвинява Аби за смъртта на баща си. Скоро тя научава, че Джо трябва да си плати, като спре апокалипсиса или като го започне. Хенри дава шанс на Ървинг да си върне душата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Избавление
Епизод 7 - Избавление
2014-11-03

Катрина успява да избяга, след като Хенри привидно я отравя, и отива при Аби и Икабод. Скоро те откриват, че Катрина е заплашена от съдба, по-лоша от смъртта. За да спаси жена си, Икабод трябва да убеди Хенри да използва способностите си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Безсърдечно
Епизод 8 - Безсърдечно
2014-11-10

Като част от плана си да призове Молох на земята, Хенри изпраща сукубус, който да събере човешки жизнени сили. Икабод и Кристина се опитват да възвърнат доверието си един към друг, а Аби се усъмнява в съпругата на своя партньор.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мама
Епизод 9 - Мама
2014-11-17

Три необясними самоубийства в психиатричната клиника убеждават Рейес да прати Аби, която да ги разследва. Скоро тя научава, че духът на майка ѝ е бил видян в клиниката и тя трябва да открие дали Лори убива от гроба.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Магнум Опус
Епизод 10 - Магнум Опус
2014-11-24

Молох достига зрелост и се готви да пусне своите конници, докато Аби и Икабод трябва да открият меча на Матусал, преди Конникът без глава да се добере до него и го занесе на своя господар.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Акеда
Епизод 11 - Акеда
2014-12-01

Икабод и Аби трябва да решат дали са готови да се жертват, за да убият Молох и Хенри, щом научават цената на използването на меча на Матусал.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Изгубеният рай
Епизод 12 - Изгубеният рай
2015-01-05

Ангелът Орион избягва от Чистилището и търси Конниците, без да знае, че Катрина възнамерява да отдели смъртния аспект от Ейбрахам. Икабод и Аби се питат какво да правят, след като Молох бъде унищожен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Питура инфаманте
Епизод 13 - Питура инфаманте
2015-01-19

Икабод и Катрина решават да отидат на събиране на историческата общност. Когато един реставратор се оказва мъртъв, те откриват намесата на свръхестествена заплаха. Междувременно Аби праща Джени да открие оръжие, способно да унищожи Ървинг.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кали Юга
Епизод 14 - Кали Юга
2015-01-26

Кръстницата на Ник го моли да ѝ помогне да открадне мистичен артефакт. За тази цел той трябва да предаде Икабод, Аби и Джени. Катрина приема да определи дали Ървинг е човек.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Омагьосване
Епизод 15 - Омагьосване
2015-02-02

Магьосникът, убил майката на Катрина, избягва от Чистилището и започва кървава сеч. Икабод и Аби опитват да го спрат, а Катрина научава защо силите ѝ са непостоянни, докато Хенри се появява с нов план.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Какво се крие под повърхността
Епизод 16 - Какво се крие под повърхността
2015-02-09

Икабод и Аби тръгват по следите на трима изчезнали и откриват мрежа от подземни тунели, които ги отвеждат в бърлогата на Томас Джеферсън. Ървинг моли Джени за услуга.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пробуждане
Епизод 17 - Пробуждане
2015-02-16

Икабод и Аби се опитват да спрат Хенри да вземе мистична камбана, с която да отприщи свръхестествен хаос. Джени се изправя срещу Ървинг, когато наяве излиза тъмната му страна.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Времето лети
Епизод 18 - Времето лети
2015-02-23

Аби е уловена в 1781 г. и трябва да убеди Икабод, че в бъдещето двамата са партньори. Катрина убеждава Конника да се съюзи с нея, за да могат с Икабод да променят бъдещето.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

 Абонирай се за филма
Ще получаваш известия по E-mail при обновен плеър, нов епизод или по-добро качество

 
Напиши коментар за филма
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи коментар за филма тук...
Използвайте само за коментар по съдържанието на филма!
При проблем с филма или друг въпрос НЕ пишете тук.
Кирилицата е препоръчителна!
Не се допускат обиди, заплахи, спам.
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
 
Филми по жанрове
Екшън Комедия Криминален Трилър Сериали БГ Аудио Колекции Ужаси Фантастика Драма Романтичен Приключенски Исторически Мистерия Фентъзи Военен Уестърн Анимация Семеен Български Руски Индийски Европейски Скандинавски Азиатски Музикален Биографичен Документален Спортен По действ.случай По книга Скоро в сайта! 3D Формат