Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013)
Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
12 x 45 мин. 7.5 26 559
[/xfgiven_winner]

Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
loading...
Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013)
Жанр Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
Държава САЩ
Година 2013   12 x 45 мин.
Режисьор Марк Гофман, Роберто Орчи
Актьори Катя Уинтър, Никол Беари, Орландо Джоунс, Том Майсън

Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството. Добре дошли в Sleepy Hollow, вълнуващата нова мистериозна приключенска драма от създателите/изпълнителните продуценти Алекс Кърцман и Роберто Орки (Star Trek, Transformers, Fringe).

В тази модерна версия на класиката от Уошингтън Ървинг, Икабод Крейн (Том Майсън /Salmon Fishing in the Yemen/) е съживен, за да разгадае мистерия, чиито корени се крият още в създаването на САЩ. Съживен с Икабод е и безглавият конник, който избива хора в модерния Слийпи Холоу. Свързан с безглавия конник чрез кръвна магия, направена по време на Американската революция, Икабод бързо осъзнава, че спирането на конника е само началото и че конникът е едва първия от четиримата конници на Апокалипсиса. Докато Икабод се намира в модерния Слийпи Холоу, той открива град и свят, който вече не разпознава. Това, което е брутално познато, са Конниците и неговото желание да унищожи тези безсмъртни същества. Това е мисия, която трябва да приключи бързо, след като конниците вече са убили шериф Аугуст Корбин (Кланси Браун /Cowboys & Aliens, Carnivale/). Той е бил и като ментор, и като баща на детектив Аби Милс (Никол Бехари /Shame, American Violet/), млад полицай, чиито собствени свръхестествени преживявания ѝ помагат да изгради необичайна връзка с Икабод. Но главата на полицията в Слийпи Холоу, капитан Франк Ървинг (Орландо Джоунс /The Chicago 8, Drumline/) не вярва на нищичко от това.

Всъщност единственият, който е на страната на Аби, е Икабод. Неговото обширно познание от първа ръка по тайната Американска история, заедно с нейните страхотни умения в профилирането и модерното оценяване на риска, ще сформират един отличен екип, опитващ се да спре злото. Заплетеното минало на Икабод и Аби, от включването на Икабод в мощното и тайно общество на Масоните и появяването на духа на жена му, Катрина (Катя Уинтър /Dexter/), до виденията от деството на Аби, ще им помогне да разрешат сложните пъзели на Слийпи Холоу с цел да спасят бъдещето му. Докато историята се повтаря, странната двойка ще използва истинските истории и големите тайни, на които тази нация е основана, докато се опитват да спрат все по-силен кръг на злото.
Виж всички сезони на Слийпи Холоу тук:
+911Кадър от епизод Пилотен
Епизод 1 - Пилотен
2013-09-16

През 1781 г. генерал Джордж Вашингтон възлага на Икабод Крейн да открие наемник, известен като Конника, и да го убие. Икабод го обезглавява с цената на живота си и се събужда през 2013 г. Конника също се е пробудил и търси главата си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кървава луна
Епизод 2 - Кървава луна
2013-09-23

Докато се приспособява към 21 век, Икабод получава видение от съпругата си, което го насочва към армията на Конника. Анди Брукс е възкресен от своя господар, а Аби има посетител от миналото.

Гледай този епизод
Кадър от епизод За тържеството на злото
Епизод 3 - За тържеството на злото
2013-09-30

Сънищата на Аби се спохождат от същество без очи, което праща виденията ѝ в бъдещето и миналото. Двамата с Икабод разследват загадъчни самоубийства, за които се оказва, че има вина създанието от нейните сънища.

Гледай този епизод
Кадър от епизод По-малкият ключ на Соломон
Епизод 4 - По-малкият ключ на Соломон
2013-10-07

Аби убеждава капитан Ървинг да ѝ позволи с Икабод да потърсят Джени, след като сестра ѝ избягва. Скоро те откриват, че Джени е по следите на тайно общество, което цели да отприщи демоните на ада.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Джон Доу
Епизод 5 - Джон Доу
2013-10-14

Ненадейно се появява момче със смъртоносна чума и Икабод заключава, че то е от изгубената колония Роаноке. Сега Конника, известен като Мор, планира да засипе света с епидемии и само Аби и Икабод могат да го спрат.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Грехоядецът
Епизод 6 - Грехоядецът
2013-11-04

Икабод е отвлечен от масони, които искат потвърждение, че той е този, за когото се представя. Катрина се свързва с Аби по време на сън и я насочва да търси грехоядец, който да избави Икабод.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Среднощно препускане
Епизод 7 - Среднощно препускане
2013-11-11

Икабод и Аби опитват да спрат Конника, преди да убие още хора. Анди се свързва с Аби и ѝ казва за начин да победи врага им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Некромант
Епизод 8 - Некромант
2013-11-18

Икабод и Аби разпитват Конника, а Джени и Ървинг разследват кражба от магазин за антики. Междувременно се разкрива истинската самоличност на Конника и неговата връзка с Икабод.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Убежище
Епизод 9 - Убежище
2013-11-25

Икабод и Аби тръгват по следите на изчезнал човек и попадат в колониално имение, посещавано някога от Икабод и предоставило убежище на Катрина. Ървинг се среща с бившата си жена Синтия, за да обсъдят бъдещето на дъщеря си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Големът
Епизод 10 - Големът
2013-12-09

Икабод търси помощта на Хенри Париш, за да общува с Катрина, но това води до освобождаването на смъртна заплаха от Чистилището.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Съсъдът
Епизод 11 - Съсъдът
2014-01-13

Аби и Икабод откриват, че демонът по петите на Ървинг и семейството му вече е взел жертва - сестрата на Аби, Джени. Сега трябва да го спрат, преди да вземе библията на Вашингтон, в която е ключът към спирането на Молох.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Незаменимият
Епизод 12 - Незаменимият
2014-01-20

Икабод разкрива тайната на библията на Вашингтон и се заема да търси карта, която да го отведе до портата между земята и Чистилището. За тази цел е нужна помощта на Хенри Париш. Междувременно Ървинг трябва да се жертва, за да спаси дъщеря си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Лоша кръв
Епизод 13 - Лоша кръв
2014-01-20

Икабод и Аби трябва да освободят Катрина от Чистилището, за да овладеят Втория конник - Войната. Но Катрина може да бъде освободена само ако един от Свидетелите направи велика саможертва.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+911
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Ако харесвате Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Sleepy Hollow Season 3 / Слийпи Холоу Сезон 3 (2015)

Sleepy Hollow Season 3
Слийпи Холоу Сезон 3

Sleepy Hollow Season 3 / Слийпи Холоу Сезон 3 (2015)
2015 САЩ Драма Фентъзи Сериали
Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството.…
Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)

Sleepy Hollow Season 2
Слийпи Холоу Сезон 2

Sleepy Hollow Season 2 / Слийпи Холоу Сезон 2 (2014)
2014 САЩ Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството.…
Sleepy Hollow Season 4 / Слийпи Холоу Сезон 4 (2017)

Sleepy Hollow Season 4
Слийпи Холоу Сезон 4

Sleepy Hollow Season 4 / Слийпи Холоу Сезон 4 (2017)
2017 САЩ Драма Приключенски Фентъзи Сериали
Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството.…
Fringe Season 5 / Експериментът Сезон 5 (2012)

Fringe Season 5
Експериментът Сезон 5

Fringe Season 5 / Експериментът Сезон 5 (2012)
2012 САЩ Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Fringe е американски сериал и четвъртата продукция на Дж. Дж. Ейбрамс (Felicity, Alias, Lost), както и неговото сътрудничество с Роберто Орчи и Алекс Кърцман (Alias, Mission Impossible III, Star…
Fringe Season 4 / Експериментът Сезон 4 (2011)

Fringe Season 4
Експериментът Сезон 4

Fringe Season 4 / Експериментът Сезон 4 (2011)
2011 САЩ Фантастика Драма Фентъзи Сериали
Fringe разкрива историята на специален агент от ФБР Оливия Дънам, учен Уолтър Бишъп и неговия син Питър Бишъп, които разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация,…
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание! Разрешено е да се пише единствено какво мислите за филма.
Всякакви други въпроси включително сигнали за проблем и др. подобни НЕ Е позволено тук.
Кирилицата е препоръчителна! Не се допускат обиди, заплахи, спам.
При неспазване следва отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...